Termék kategóriák

Antares Magic eye géllakk 4ml #756

Fedezd fel a Moonbasanails Magic Eye géllakkok varázslatos világát, és hozz létre lenyűgöző körömdíszítéseket! Legyél te a figyelem középpontjában a látványos fényjátékkal, melynek eredménye a körmeiden kel életre. A fény hatására átalakuló árnyalatok és játékos effektek garantáltan elvarázsolják mindenki szívét. Engedd szabadon szárnyalni a képzeleted, és teremts egyedi műalkotásokat a saját körmeiden! Fedezd fel most a Moonbasanails Magic Eye géllakkok varázslatát, és tedd különlegessé minden pillanatodat az elbűvölő fényjátékkal!

 • Antares Magic eye géllakk 4ml #756
 • Magic eye géllakk 4ml #756 Antares
 • Magic eye géllakk 4ml #756 Antares
 • Magic eye géllakk 4ml #756 Antares
Kiszerelés:
4ml
Szín:
Antares
Termék kódja:
#756

RRP: 1 740 Ft Ár: 1 740 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Tovább bővül a káprázatosan varázslatos géllakk kínálatunk! A Moonbasanails Magic eye géllakkok a Tiger eye géllakkok legújabb generációi! Akár egy fekete alapszínre felkenve, akár egy korábban már kedvelt alapszínre felkenve és kombinálva tökéletesen megállja a helyét a Magic eye géllakk.

Az unalmas és egyhangú körömdíszítések korszakának vége! Itt vannak a varázsütésre megmozduló látványos és rendkívül szemkápráztató Moonbasanails Magic eye géllakkok.

A Moonbasanails Magic eye géllakkok 4ml kiszerelésű, króm-ezüst tégelyekben érkeznek meg hozzád.

Fontos! A tökéletes hatás érdekében és hogy a varázsport, ami a tégelyben található, a Moonbasanails Magic eye géllakkokat még a használatuk előtt, lezárt állapotukban alaposan fel kell rázni. Erre azért van szükség, hogy az esetleg leülepedett varázsszemcsék ismét felkavarodjanak és tökéletesen elterülve körömdíszítésedet lefedhessék. Továbbá a fényjáték megidézéséhez mindenképp szükséged lesz legalább 1 Tiger eye szupererős mágnesre is! Enélkül ugyanis nem lesz előcsalogatható a fényjáték, ami az igazi varázslat kulcsa ennél a géllakknál.
 
Milyen előnyei vannak a Magic eye géllakkoknak?

 1. Rendkívül könnyen használhatók, akárcsak mint bármely más géllakk.
 2. Kiváló tapadásának és összetevőinek köszönhetően rendkívül tartós, akár 2-3 hétig is csillogóan szép és töredezettségmentesen megmarad.
 3. Izgalmas és látványos körömdíszítés készíthető vele.

 
Hogyan használd a Moonbasanails Magic eye géllakkodat?

Mint minden géllakk, úgy a Moonbasanails Magic eye géllakkok is csak UV lámpa vagy UV LED lámpa fényére kötnek meg! Használhatod bátran régebbi típusú, hagyományos UV csöves lámpádat is, de a legújabb és legmodernebb UV LED lámpák fényére is kiválóan megköt ez a géllakk alapanyag.

Lehetőséged van valamennyi más Moonbasanails géllakkodat is felhasználni, hogy a Magic eye géllakkokat még látványosabban és még fantáziadúsabban felhasználhasd legújabb körömdíszítéseden.
 

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával. Várjuk meg, hogy teljesen száradjon meg. (Kb. 20-30mp)
 3. Vigyük fel a választott géllakkunknak megfelelő alapot – ha szükséges -, majd köttessük készre a kívánt rétegszámban. (Pl.: 3step géllakk választása esetében 1 réteg Bonder, amit köttetünk, majd a 3step géllakk 1 rétegben, amit szintén köttetünk.) Tipp: célszerű fekete vagy sötét árnyalatot választani alapként, hogy a fényjáték minél jobban érvényesüljön.
 4. Vékony rétegben vigyük fel a korábban megköttetett utolsó rétegre a Magic eye géllakkot.
 5. Még ne köttessük meg a felvitt réteget semmiképp se az UV lámpánk fénye alatt! Most jön a varázslat ugyanis. Tiger eye szupererős mágnes segítségével varázsoljuk körömdíszítésünkbe a kívánt fényjátékot. Mivel már többféle mágnes is elérhető kínálatunkban és ezek használata is rendkívül sokoldalú, így ezek egyenkénti használatára itt most nem térnénk ki. A legfontosabb, hogy tartsd a mágnesedet a körömdíszítéshez olyan közel, amilyen közel csak tudod. Elegendő csak 1-2 másodpercre felmágnesezni a géllakkot, mert a minta azonnal ki fog rajzolódni.
 6. Ha elégedett vagy a kapott eredménnyel, akkor jöhet az UV lámpád fénye alatti köttetés.
 7. Végül pedig vigyél fel egy vékony réteg Moonbasanails Fényzselét, hogy körömdíszítésed tartós és csillogóbb maradhasson akár 2-3 héten át is. Ne felejtsd el ezt a réteget is köttetni UV lámpád fénye alatt!

 
Ennyi lenne csupán a varázslat receptje, amit ha mindig betartasz és pontosan követsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény látványos, tartós és csillogó lesz akár 2-3 hétig is.
 
A Moonbasanails Magic eye géllakkot tárold mindig napfénytől távol, zárt és hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzártan.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Enikő

  Változatlanul a gyors kiszállítás.

 • Tímea

  Minden rendben volt

 • Katalin

  Az ára,minősége,kiszerelése

 • Szilvia

  Nagy választék