Az adventi szezon legszebb manikűr és pedikűr csodái

5 elegáns megoldás karácsonyi hangulatban

Idén talán méginkább vágyunk egy kis nyugalomra és pihenésre az év végéhez közeledve. A karácsonyi készülődésben és a néhány elcsippentett szabadságnapban talán magunkra is jut végre egy kis idő. Ha pedig azok közé tartozol, aki manikűrösként, pedikűrösként másoknak varázsolsz pompás díszítést a fáradt kacsókra, akkor bizonyára fontos, hogy a hozzád fordulók maximális elégedettséggel hagyják el a szalont ebben a 2020-as keserédes ünnepi hangulatban.

Akár otthon, akár a szalonban fontos, hogy minőségi alapanyagokat és jó eszközöket használj. Ehhez nálunk minden szükséges készletet és apró kiegészítőt megtalálsz, ráadásul kedvező áron. Ezen felül már csak a kreativitásra és az alkotási vágyra van szükséged, hiszen innentől már csak erre kell koncentrálnod. Hozunk pár igazán csinos megoldást is, hátha valamelyik neked is megtetszik.

 

1. Arany és ezüst ünnepi köntösben

Ahhoz, hogy a klasszikusan népszerű arany és ezüst lakkok, díszítők igazán stílusossá váljanak egy ünnepi kompozícióban, szükséged lesz egy jó tervre. Ha tudatosan, finoman használod ezeket az árnyalatokat, esetleg egy kis gyöngyházfény bevetésével, akkor elkerülheted, hogy diszkógömb hatása legyen a végeredménynek. Például az egyik legegyszerűbb megoldás erre, ha beveted a Magic TOP géllakkot egy kellemes színnel megspékelve. A flitterporok közül a rózsa-arany és fehérarany is feldobja a végeredményt.

 

2. Fekete lakk extrákkal

Nagyon divatos és csinos tud lenni egy ízlésesen elkészített fekete alap, vagy díszítés is. A téli sötétséget, vagy épp a sötét alapon a fényt, a csillogást kiemelve csodás kompozíciók készíthetők a fekete fényes, vagy matt felületeivel.

 

3. Varázslatos mélykék lakkok

Akárcsak a fekete, a sötétkék is nagyon elegáns tud lenni. Ünnepi köntösbe pedig főként fényes, csillogó díszítéssel öltöztetheted. Karácsony közeledtével bőven beleférnek a kövek és a strasszok. Fontos, hogy tervezd meg előre a mintát, így nagyon szép, precíz munkát készíthetsz el. A sötétzöld is hasonlóan alkalmivá változik, ha a selyemfényű árnyalatait használod.

 

4. Klasszikus vörös és modern francia manikűr

A francia manikűr minden alkalomhoz illik, lehetetlen mellélőni vele. A természetességet és az eleganciát is magában hordozza. A trendi változatokban nem csak a köröm végeken, de a töveknél is kialakíthatsz játékos vonalakat, szögleteket, és a fehér-nude párosításból kitörve bármilyen színnel kísérletezhetsz. A klasszikus vöröst, pedig szintén itt említjük meg, hiszen lehetetlen megunni a hangulatos, szexi, élettel teli árnyalatot!


5. Matricák és egyszerű karácsonyi minták

Ha pedig nem akarsz a bonyolultabb mintázással, francia vonalakkal bajlódni, akkor az egyik leggyorsabb megoldás a matrica, a díszítőelemek, vagy épp az alaplakk mellett elhelyezett strasszok, kövek, egy-két vonal elhelyezése mindenféle időigényes díszítőelem nélkül.


 

Tarts a Moonbasa-val az adventi szezonban is és ne maradj le a karácsonyi kedvezményekről! Használd ki a géllakk 10%-os kupont és csemegézz az aktuális decemberi szettekből. Kreatív és szórakoztató pillanatokat kívánunk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}