Termék kategóriák

Átlátszó Flow clear Műköröm építő zselé 50g #17

Megérkezett a műköröm építő zselék új generációja a folyékony és könnyen kenhető Flow clear műköröm építő zselé.

 • Átlátszó Flow clear Műköröm építő zselé 50g #17
 • Flow clear Műköröm építő zselé 50g #17 Átlátszó
Kiszerelés:
50g
Szín:
Átlátszó
Termék kódja:
#17

RRP: 6 890 Ft Ár: 6 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Flow clear Műköröm építő zselé alapanyaggal szinte bármilyen műköröm elkészíthető. Nincs többé lehetetlen vagy csak álom körömforma! A Moonbasanails Flow clear építő zseléjének köszönhetően a legnépszerűbbtől a legkülönlegesebb körömformákig szinte bármi kialakítható ezzel a termékkel.

Túl rövid a természetes körmöd? Vagy éppen nem formázható szépen, mert kicsit gyengébb a szerkezete és hamar betöredezik? Építs magadnak álomkörmöket a Moonbasanails Flow clear műköröm építő zseléivel!

Az otthoni felhasználókra és a szakmai felhasználókra is gondoltunk. Éppen ezért keresd a számodra leginkább megfelelő kiszerelésű terméket! Otthoni felhasználóknak vagy csak a kísérletezni vágyóknak ajánljuk a kisebb kiszerelést (5g vagy 15g). Ez a mennyiség már bőven elegendő ahhoz, hogy egy akár közepes hosszúságú körömdíszítést (kb. 20 ujjra valónyi alapanyag) készíthess el vele.

A nagyobb kiszerelést (30g és 50g) leginkább már a szakmai felhasználók szeretik, hiszen szalonjukba betérő vendégek igényeihez és az alapanyag használatához mérten igazítottuk ezt a mennyiséget. Ritkábban kell utántölteni és újabb adagokat rendelni és sok vendégnek szerezhetsz ezzel a kiszereléssel örömöt és készíthetsz csodás körmöket.

Mit jelent a Flow clear jelölés?

A Flow clear műköröm építő zselék egy új generációja az építő zselék széles alapanyag családjának. A már megszokott és a hagyományos építő zselék „mézszerű” sűrűségétől eltér, valamivel hígabb állagú. Ezáltal, akiknek gondot okozott a régi építő zselé használata, azoknak ez a típus biztosan könnyebben használható lesz.

Kenése állagából adódóan könnyen kivitelezhető és viszonylag gyorsan kialakítható a sablonon a kívánt körömforma.

Hogyan használd a Flow clear műköröm építő zseléket?

 1. Miután alaposan előkészítetted és fertőtlenítetted a körömlemezeket, készítsd elő a műköröm elkészítéséhez reszelő segítségével. Ne felejts el majd portalanítani sem!
 2. Használj a kívánt körömformához megfelelő sablonokat. Ezeket helyezd fel a körömlemezek alá szorosan és rögzítsd megfelelően, hogy tartósan biztosítsák az alapot míg dolgozol velük.
 3. Az első réteg Flow clear műköröm építő zselét vékonyan vidd fel választott zselé ecseted segítségével a teljes körömlemez felületére. A sablonok segítségével alakítsd ki a kívánt körömformát.
 4. A Flow clear műköröm építő zselé UV lámpa fénye alatt köt meg. Természetesen ugyanúgy lehet használni UV LED lámpát is, de mindig tartsd be a lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt! (Pl.: UV lámpa esetében ez 3-5 perc, UV LED lámpa esetében kb. 60 másodperc)
 5. A köttetés után, szükség szerint további építő zselé réteget vihetsz fel, ezzel is korrigálva az esetleges hibákat. (Ez is vékony réteg legyen!)
 6. Lámpázást követően óvatosan távolítsd el a sablont. Cleaner segítségével töröld le a ragacsos réteget a körömlemezről, majd választott reszelőd segítségével formázd a körömformád véglegesre. Buffereddel pedig a felületi egyenetlenségeket tudod eltüntetni. Ne felejts el portalanítani!

Igazából ennyi lenne. A további lépések már Rád vannak bízva, attól függően, hogy milyen körömdíszítést szeretnél elkészíteni magadnak vagy vendéged számára.

A Flow clear műköröm építő zselék kiváló alapot biztosítanak szinte bármelyik műköröm alapanyagnak. Használhatsz bátran színes zseléket, fixálásmentes, leoldható színes zseléket, díszítő zseléket, de még akár géllakkokat is színezésre és festésre. A körömdíszítés elkészítésénél már tényleg csak a fantáziád szabja meg a határt.
 
A Flow clear Műköröm építő zseléket tartsd napfénytől biztos zárt és száraz helyen. Használat után a termék tégelyének tetejét gondosan zárd vissza. Ügyelj arra, hogy kisgyerekek kezébe ne kerüljön és tartsd száraz és hőtől mentes, biztos helyen.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Angéla

  Ismerem a terméket,azt kaptam amit vártam.

 • Amália

  A termék amit rendeltem nagyon jó

 • Claudia

  mindennel tökéletesen voltam megelégedve

 • Márta

  Jók a termékek. Tudja azt amit a márkásak is. Így kevesebbe kerül. Sőt ajandékot is kaptam