Termék kategóriák

Átlátszó Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 Közepesen sűrű állagú

Az építő zselék a műkörmösök titkos fegyverei! Az építő zselék a körömépítés legnépszerűbb alapanyagai, amik garantálják a tökéletes körömformát. Bármilyen körömforma elképzelésed könnyedén megvalósítható a(z) Átlátszó Flow clear Műköröm Építő zselé #17 alapanyaggal. Engedd szabadon a kreativitásod és alkoss lenyűgöző, egyedi körömformákat. Az építő zselék segítségével nincs olyan körömforma, amit ne tudnál elkészíteni. Fedezd fel az építő zselék varázslatát most és válj a tökéletes körömdíszítés mesterévé te is!

 • Átlátszó Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17
 • Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 Átlátszó
 • Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 Átlátszó
 • Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 Átlátszó
 • Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 Átlátszó
Kiszerelés:
5g
Szín:
Átlátszó
Termék kódja:
#17

RRP: 1 820 Ft Ár: 1 820 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 Átlátszó

A műköröm építő zselé, könnyen kezelhető kiemelkedően magas minőségű műköröm építő alapanyag. A műköröm építéséhez az egyik leggyakrabban használt anyag. A műköröm építő zselé UV és LED fényre köt, így nincs időhöz kötve a műköröm építés. (Szemben a levegőre kötő műköröm építő porcelánnal.) Flow clear Műköröm Építő zselé rugalmas és nagyon tartós.

A műköröm építő zselé színe: Átlátszó
Kiszerelés: 5g

A műköröm építő zselét napfénytől védve tárold. Szembe ne kerüljön, és gyerekek elől zárd le.

Melyik átlátszó építő zselét válaszd?

Az építő zseléknél fontos figyelembe venni, hogy különbség van az állaguk között. Télen, hidegebb időben egyszerűbb lehet dolgozni egy hígabb állagú zselével, míg nyáron a kevésbé tapasztaltak számára inkább a közepes, vagy sűrű állagú zseléket ajánljuk, mivel a meleg miatt folyósabbá válhatnak és megnehezíthetik a munkát.

 

Használata:

 1. Miután alaposan előkészítetted és fertőtlenítetted a körömlemezeket, készítsd elő a műköröm elkészítéséhez reszelő segítségével. Ne felejts el majd portalanítani sem!
 2. Használj a kívánt körömformához megfelelő sablonokat. Ezeket helyezd fel a körömlemezek alá szorosan és rögzítsd megfelelően, hogy tartósan biztosítsák az alapot míg dolgozol velük.
 3. Az első réteg műköröm építő zselét vékonyan vidd fel választott zselé ecseted segítségével a teljes körömlemez felületére. A sablonok segítségével alakítsd ki a kívánt körömformát.
 4. A műköröm építő zselé UV lámpa fénye alatt köt meg. Természetesen ugyanúgy lehet használni UV LED lámpát is, de mindig tartsd be a lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt! (Pl.: UV lámpa esetében ez 3-5 perc, UV LED lámpa esetében kb. 60 másodperc)
 5. A köttetés után, szükség szerint további építő zselé réteget vihetsz fel, ezzel is korrigálva az esetleges hibákat. (Ez is vékony réteg legyen!)
 6. Lámpázást követően óvatosan távolítsd el a sablont. Cleaner segítségével töröld le a ragacsos réteget a körömlemezről, majd választott reszelőd segítségével formázd a körömformád véglegesre. Buffereddel pedig a felületi egyenetlenségeket tudod eltüntetni. Ne felejts el portalanítani!

Átlátszó Flow clear Műköröm Építő zselé 5g #17 fő összetevői:

Urethane acrylate oligomer, Isobornyl acrylate, 2-Hydroxyethyl methacrylate, 1-hydroxycyclohexyl phenyl ketone

 

 

Vásárlói vélemények

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Bettina

  Minőség, csomagolás, kiszerelés, útmutató

 • Robertne

  Minden

 • Emese

  Minden olyan volt ahogy a webshopos leírás és képek alapján elképzeltem