Termék kategóriák

Jégkék Műköröm Építő zselé 5g #012

Rendkívül tartós és erős körömformák készíthetők a Moonbasanails Jégkék műköröm építő zselékkel.

 • Jégkék Műköröm Építő zselé 5g #012
 • Jégkék Műköröm Építő zselé 5g #012
Kiszerelés:
5g
Termék kódja:
#012

RRP: 1 640 Ft Ár: 1 640 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Jégkék Műköröm építő zselé alapanyaggal szinte bármilyen műköröm elkészíthető. Nincs többé lehetetlen vagy csak álom köröm! A Moonbasanails Jégkék építő zseléjének köszönhetően a legnépszerűbbtől a legkülönlegesebb körömformákig szinte bármi kialakítható ezzel a termékkel.

Túl rövid a természetes körmöd? Vagy éppen nem formázható szépen, mert kicsit gyengébb a szerkezete és hamar betöredezik? Építs magadnak álomkörmöket a Moonbasanails Jégkék műköröm építő zseléivel!

Az otthoni felhasználókra és a szakmai felhasználókra is gondoltunk. Éppen ezért keresd a számodra leginkább megfelelő kiszerelésű terméket! Otthoni felhasználóknak vagy csak a kísérletezni vágyóknak ajánljuk a kisebb kiszerelést (5g vagy 15g). Ez a mennyiség már bőven elegendő ahhoz, hogy egy akár közepes hosszúságú körömdíszítést (kb. 20 ujjra valónyi alapanyag) készíthess el vele.

A nagyobb kiszerelést (30g és 50g) leginkább már a szakmai felhasználók szeretik, hiszen szalonjukba betérő vendégek igényeihez és az alapanyag használatához mérten igazítottuk ezt a mennyiséget. Ritkábban kell utántölteni és újabb adagokat rendelni és sok vendégnek szerezhetsz ezzel a kiszereléssel örömöt és készíthetsz csodás körmöket.

Mit jelent a Jégkék jelölés?

A Jégkék műköröm építő zselék egy új generációja az építő zselék széles alapanyag családjának. A jégkék építő zselék az építő zselék között talán a legerősebb és legtartósabb építő zselé. Így ha igazán tartós vagy masszív alapot szeretnél készíteni, ezt az építő zselét válaszd! Ráadásul akár 1 héttel is tovább tart, mint a társai!

A jégkék építő zselék enyhe, nagyon halvány kék színezettel rendelkeznek, ám ez nem fogja kész körömdíszítésed befolyásolni. Nyugodtan építhetsz a jégkék építő zselékkel különféle körömformákat, akár francia manikűrt, vagy akár színes műkörmöket. A jégkék építő zseléknek köszönhetően rendkívül erős és tartós körmöket építhetsz.

Egy dologra érdemes viszont felhívnod a vendéged figyelmét, ha ezt az alapanyagot használod. Az első réteg UV lámpa fénye alatt történő köttetésénél – mint sok más építő zselé esetében is -, enyhe égető érzés érezhető. Ez csupán az anyag szerkezeti kötésekor fellépő hőreakció, ami 1-2 másodperc után elmúlik. Az erre érzékenyebbeknél célszerű lehet másik építő zselét használni.

Hogyan használd a jégkék műköröm építő zseléket?

 1. Miután alaposan előkészítetted és fertőtlenítetted a körömlemezeket, készítsd elő a műköröm elkészítéséhez reszelő segítségével. Ne felejts el majd portalanítani sem!
 2. Használj a kívánt körömformához megfelelő sablonokat. Ezeket helyezd fel a körömlemezek alá szorosan és rögzítsd megfelelően, hogy tartósan biztosítsák az alapot míg dolgozol velük.
 3. Az első réteg jégkék műköröm építő zselét vékonyan vidd fel választott zselé ecseted segítségével a teljes körömlemez felületére. A sablonok segítségével alakítsd ki a kívánt körömformát.
 4. A jégkék műköröm építő zselé UV lámpa fénye alatt köt meg. Természetesen ugyanúgy lehet használni UV LED lámpát is, de mindig tartsd be a lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt! (Pl.: UV lámpa esetében ez 3-5 perc, UV LED lámpa esetében kb. 60 másodperc)
 5. A köttetés után, szükség szerint további építő zselé réteget vihetsz fel, ezzel is korrigálva az esetleges hibákat. (Ez is vékony réteg legyen!)
 6. Lámpázást követően óvatosan távolítsd el a sablont. Cleaner segítségével töröld le a ragacsos réteget a körömlemezről, majd választott reszelőd segítségével formázd a körömformád véglegesre. Buffereddel pedig a felületi egyenetlenségeket tudod eltüntetni. Ne felejts el portalanítani!

Igazából ennyi lenne. A további lépések már Rád vannak bízva, attól függően, hogy milyen körömdíszítést szeretnél elkészíteni magadnak vagy vendéged számára.
 
A jégkék műköröm építő zselék kiváló alapot biztosítanak szinte bármelyik műköröm alapanyagnak. Használhatsz bátran színes zseléket, fixálásmentes, leoldható színes zseléket, díszítő zseléket, de még akár géllakkokat is színezésre és festésre. A körömdíszítés elkészítésénél már tényleg csak a fantáziád szabja meg a határt.
 
A jégkék Műköröm építő zseléket tartsd napfénytől biztos zárt és száraz helyen. Használat után a termék tégelyének tetejét gondosan zárd vissza. Ügyelj arra, hogy kisgyerekek kezébe ne kerüljön és tartsd száraz és hőtől mentes, biztos helyen.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Virág

  Szép, jól fedő színek

 • Amália

  A termék amit rendeltem nagyon jó

 • Márta

  Jók a termékek. Tudja azt amit a márkásak is. Így kevesebbe kerül. Sőt ajandékot is kaptam

 • Zsoltné

  Gyorsaság