Termék kategóriák

rózsaszín 40 db műköröm sablon 10 db ajándék sablonnal #008

Extra minőségű műköröm sablon, mely műköröm építéskor óriási segítségedre lesz a tökéletes ívek eltalálásához

 • rózsaszín 40 db műköröm sablon 10 db ajándék sablonnal #008
 • 40 db műköröm sablon 10 db ajándék sablonnal #008 rózsaszín
Szín:
rózsaszín
Termék kódja:
#008

Ár: 360 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

rózsaszín 40 db műköröm sablon 10 db ajándék sablonnal #008 műköröm építéshez

Extra minőségű műköröm sablon, mely műköröm építéskor óriási segítségedre lesz a tökéletes ívek eltalálásához. Használható zselés műköröm, porcelán műköröm építésekor is.

Az öntapadós részről leválasztjuk a sablont, majd a középső „kört” kivesszük, mely a majd szabaddá teszi a körömfelületet. A perforált rész szétválasztjuk. A sablonnak tökéletesen illeszkedni kell a körömhöz. Tehát pontos legyen a C-ív, a mosolyvonal. A pontosság eléréséhez vághatsz a sablonból. A sarokpontoknál vágjuk be a sablont, így az alapanyag nem fog szétfolyni a sablonon, párhuzamos műköröm építhető. Fölragasztjuk a sablont az újra, ügyelve arra, hogy a sablon szimmetrikus maradjon. Ez után építheted rá a kívánt műköröm alapanyagot.

rózsaszín 40 db műköröm sablon 10 db ajándék sablonnal száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tárolandó!

Vásárlói vélemények

 • Gabriella

  Bő kinálat.

 • Mónika

  Az egyik lakk amit rendeltem a szállítás során eltörött amit első szóra kicseréltek ez nekem nagyon pozitív élmény mivel nem mindenhol cse...

 • Anett

  Porcelánpor színek

 • Attila

  Minden rendben volt,a termékek hiánytalanul meg voltak.A feleségem válogat, én rendelek.Ennyi.Elérhető, szolid árak a boltok és a plazak-hoz ...