Termék kategóriák

Nude No.6 One step géllakk 5ml #222

Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is

 • Nude No.6 One step géllakk 5ml #222
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Nude No.6
Termék kódja:
#222

Ár: 1 590 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Nude No.6 One step lakkzselé, gél lakk #222, 5ml

Próbáld ki az új generációs one step lakkzselét!
Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step lakkzselék könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos lakkzselék esetében.

A One Step gél lakk megköt UV és LED lámpa fénye alatt is.
A Nude ONE step géllakkok használata előtt, a tégely tartalmát alaposan keverd fel. Akár több perces rázással vagy narancsafa pálca segítségével. Ezek a géllakkok inkább csak egy plusz védőréteget adnak körmödnek sem mint élénk géllakkos körömdíszítést, mivel áttetszőek.

One Step gél lakk, lakkzselé kiszerelése: 5ml

Nude No.6 One step lakkzselé, gél lakk egyszerű használata:

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. Előkészítés nélkül is használhatod a one step lakkzselét. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét körömkefével, távolítsd el az így keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével zsírtalanítsd a köröm felületét. Fontos, ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. A One step lakk zselét (gél lakk) határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 5. A One step lakkzselét UV vagy LED lámpa fénye alatt köttesd meg. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítésed fényzselével.
 6. Tedd tartósabbá a one step lakkzselédet, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell cleaner segítségével. A fixálásmentes fényzselé megköt a lámpa fénye alatt, de teteje zselészerű marad.
  Fixálás: papírtörlőre fúj 2 nyomásnyi cleanert és azzal húzd le a fényzselé felső rétegét.

Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után vidd fel egy újabb rétegben a one step lakkzselét és köttesd meg lámpa alatt.

A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

Nude No.6 One step lakkzselé, gél lakk #222 száraz hűvös helyen, napfénytől védve és gyerekek elől elzárva tartandó.

Vásárlói vélemények

 • Dóra

  Gördülékeny vásárlás.

 • Cintia

 • Judit

  Nagyon szép fémes hatású, meg a színe is szép

 • Felicia

  Minden nagyon jó minőségű