Termék kategóriák

Rózsaszín Porcelán hegyes ecset NO.8 P001-8

A porcelán ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz.

 • Rózsaszín Porcelán hegyes ecset NO.8 P001-8
 • Porcelán hegyes ecset NO.8 P001-8 Rózsaszín
Szín:
Rózsaszín
Termék kódja:
P001-8

RRP: 4 900 Ft Ár: 4 900 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Rózsaszín Porcelán hegyes ecset NO.8 P001-8

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Porcelán hegyes ecset NO.8 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Porcelán hegyes ecset NO.8, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a porcelán ecsetnek az ecset szőre 15 milliméter hosszú.
Az egész Porcelán ecset, pedig 145 milliméter hosszú. Kupakkal 160 mm.
A Porcelán ecset színe átlátszó.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mónika

  Minőségiek, tartósak. Könnyű velük dolgozni.

 • Petra

  Minden a valóságnak megfelel.

 • Viktória

  Minden termék tökéletes.

 • Bettina

  Minőség, csomagolás, kiszerelés, útmutató