Termék kategóriák

Lila Porcelán hegyes ecset NO.8 P002-8

A porcelán ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Lila Porcelán hegyes ecset NO.8 P002-8
 • Porcelán hegyes ecset NO.8 P002-8 Lila
Szín:
Lila
Termék kódja:
P002-8

Ár: 3 810 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Lila Porcelán hegyes ecset NO.8 P002-8

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Porcelán hegyes ecset NO.8 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Porcelán hegyes ecset NO.8, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a porcelán ecsetnek az ecset szőre 15 milliméter hosszú.
Az egész Porcelán hegyes ecset, pedig 148 milliméter hosszú.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Emese

  Minden tetszett eddig

 • Vivien

  Kommunikatív emberek. Mindent megkaptam amit rendeltem.

 • Bernadett

  Tökéletes minden amit rendeltem!

 • Zsófia

  Jó minőség