Termék kategóriák

Átlátszó Strasszkő ragasztó gél UV/LED 5ml

Még tartósabb és stabilabb tartást szeretnél strasszköves díszítéseidnek? Akkor válaszd hozzá ezt a strasszkő ragasztó gélt és biztos lehetsz benne, hogy ipari erősségű tartást szerzel fényes köveidnek körömdíszítésedre.

 • Átlátszó Strasszkő ragasztó gél UV/LED 5ml
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Átlátszó

Ár: 1 270 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Rendkívül erős és tartós strasszkő ragasztó gél 5ml-es kiszerelésben.

Strasszköves körömdíszítések egyik leggyakoribb hibája, hogy a gyakorlatlanabb kezek eleinte még nem tudják megfelelően rögzíteni, ezáltal a strasszkövek 4-5 nap után kiesnek a legerősebbnek hitt körömdíszítésekből.

Erre nyújthat megoldást a Strasszkő ragasztó gél, amely az ipari erősségű ragasztók erejét kölcsönzi neked legújabb körömdíszítésed számára. Használatával biztos lehetsz benne, hogy a felhelyezett strasszkövek mindvégig a helyükön maradnak és csak a körömdíszítés eltávolításával együtt jönnek csak le.

Fontos! Mivel UV fényre kötő gélről van szó, a Moonbasanails strasszkő ragasztó gél kizárólag UV vagy UV LED lámpa fényére köttethető meg!

Strasszkő ragasztó 5ml használata röviden

A Strasszkő ragasztó gélt ugyanúgy tudod használni mint bármely más géllakkot. A már felfvitt és megköttetett géllakkra vagy körömlakkra vagy színes zselé alapra tudod felvinni. Helyezz egy pici pöttyöt belőle a felületre, majd ebbe helyzed bele a strasszokat a kívánt formációban. Ezután UV lámpád teljesítményének megfelelő ideig köttesd készre.

A Strasszkő ragasztót tárold napfénytől védett, száraz, hűvös helyen, ahol gyermekek elől gondosan el van zárva.

Vásárlói vélemények

 • Anita

  A termékek nagy választéka, minősége,a csomagolás, illetve a rendkívül gyors és pontos szállítás. És ami még számomra nagyon pozitív v...

 • Erzsébet

  A 3d-s körömmatricák, de mindegyik termék tetszett, viszont a matricák a legjobban.

 • Nikolett

  Nagyon jó minőségű termékek.

 • Krisztina