Termék kategóriák

UV/LED Strassz Gél ragasztó 10ml

Még tartósabb és stabilabb tartást szeretnél strasszköves díszítéseidnek? Akkor válaszd hozzá ezt a strasszkő ragasztót és biztos lehetsz benne, hogy ipari erősségű tartást szerzel fényes köveidnek körömdíszítésedre.

 • UV/LED Strassz Gél ragasztó 10ml
Kiszerelés:
10ml

RRP: 1 940 Ft Ár: 1 940 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Rendkívül erős és tartós strasszkő ragasztó 15ml-es kiszerelésben.

Strasszköves körömdíszítések egyik leggyakoribb hibája, hogy a gyakorlatlanabb kezek eleinte még nem tudják megfelelően rögzíteni, ezáltal a strasszkövek 4-5 nap után kiesnek a legerősebbnek hitt körömdíszítésekből.

Erre nyújthat megoldást a Strasszkő ragasztó, amely az ipari erősségű ragasztók erejét kölcsönzi neked legújabb körömdíszítésed számára. Használatával biztos lehetsz benne, hogy a felhelyezett strasszkövek mindvégig a helyükön maradnak és csak a körömdíszítés eltávolításával együtt jönnek csak le.

Strasszkő ragasztó használata röviden

Vedd le a műanyag védőt a tetejéről és máris tudod használni a ragasztót.

Használat után gondoskodj a ragasztó tubusának szoros lezárásáról, hogy az ne száradjon be. Soha ne hagyd hosszabb ideig nyitva a tubust, mert a benne lévő ragasztó gyorsan szárad!

Fontos! A Strasszkő ragasztót soha ne használd közvetlenül a körömlemezre, mindig csak már felvitt körömdíszítő alapanyagra ragassz! A ragasztó erős kötése miatt balesetveszélyes annak a természetes körömlemezről való eltávolítása, ezért soha ne használd közvetlenül. Kerüld a ragasztó bőrrel való érintkezését is! Ne használj maró anyagokat a ragasztó eltávolítására!

A Strasszkő ragasztót tárold napfénytől védett, száraz, hűvös helyen, ahol gyermekek elől gondosan el van zárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mónika

  Minőségiek, tartósak. Könnyű velük dolgozni.

 • Erika

  Mindennel meg vagyok elégedve.

 • Adrienn

  Ár érték arányban itt volt a legjobb.

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás