Termék kategóriák

Neon narancssárga Snow-ice géllakk 4ml #727

Fedezd fel az újabb varázslatos effekt géllakkokat a Moonbasanails Snow-ice sorozatában! Egyetlen cseppnyi varázslatra van szükséged, hogy elkészítsd a legújabb és leglátványosabb körömdíszítéseid. A Snow-ice géllakkok titka rejlik abban, hogy alaprétegre cseppentve különleges alakzatokat hoznak létre, így minden köröm egyedi és lenyűgöző lesz. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket a Moonbasanails Snow-ice géllakkokkal, és hozd létre saját varázslatos körömdíszítéseidet!

 • Neon narancssárga Snow-ice géllakk 4ml #727
Kiszerelés:
4ml
Szín:
Neon narancssárga
Termék kódja:
#727

RRP: 1 690 Ft Ár: 1 690 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A varázslatos effekt géllakkok sora egy újabb rendkívül látványos géllakk családdal bővült. A Moonbasanaisl Snow-ice géllakkokkal a szó legszorosabb értelmében egy cseppnyi varázslatra van csupán szükséged, hogy elkészíthesd a legújabb és leglátványosabb körömdíszítésed.

A Moonbasanails Snow-ice géllakk titka abban rejlik, hogy a kiválasztott alaprétegre cseppentve különböző, látványos alakzatokat felvéve terül el a különleges géllakk alapanyag. Nincs két egyforma minta, nincs két egyforma géllakkos körömdíszítés többé, hiszen minden cseppnyi Snow-ice géllakkal mindig újabb és újabb formák, alakzatok rajzolhatók ki.

A Moonbasanails Snow-ice géllakkok 4ml kiszerelésű, króm-ezüst tégelyekben érkeznek meg hozzád.

Fontos! A varázslatos minták kirajzolódásához a Moonbasanails Snow Ice Base Clear és a Moonbasanails Snow Ice Base White géllakkok egyikére mindenképp szükséged lesz! Ezek nélkül egyik módszerrel sem tudod majd a kívánt hatást elérni, hogy a színpöttyök terüljenek és felvegyék a kívánt mintákat.
 
Miért a Moonbasanails Snow-ice géllakk?

Mint ahogy a neve is utal rá, a varázslatos Moonbasanails Snow-ice géllakkal akár olyan mintákat is könnyedén kialakíthatsz, mint a hókristályok, hópelyhek. Használata tényleg roppant egyszerű és tényleg, mint egy varázsütésre történik meg a szemed láttára a látványos átalakulás.
 
Hogyan használd a Moonbasanails Snow-ice géllakkodat?

Mint minden géllakk, úgy a Moonbasanails Snow-ice géllakkok is csak UV lámpa vagy UV LED lámpa fényére kötnek meg! Használhatod bátran régebbi típusú, hagyományos UV csöves lámpádat is, de a legújabb és legmodernebb UV LED lámpák fényére is kiválóan megköt ez a géllakk alapanyag.
 
1. módszer, saját alappal alkalmazva

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával. Várjuk meg, hogy teljesen száradjon meg. (Kb. 20-30mp)
 3. Vékony rétegben vigyük fel a Moonbasanails Ice Base White géllakkot.
  Fontos! Ez a géllakk egy rendkívül sűrű állaggal bíró alapanyag. Így kevés anyag is elegendő a használatához. Lassabban húzva az esetet a körömlemez felszínén érhetünk el csíkozódás és foltmentes fedést.
 4. Még ne köttessük meg a felvitt fehér réteget semmiképp se a lámpánk fénye alatt! Most jön a cseppnyi varázslat ugyanis. A választott Moonbasanails Snow-ice géllakkból akár a saját ecsetjével akár egy Díszítő tűhegyes ecset segítségével vigyünk fel néhány cseppnyit. Minél több Snow-ice géllakkot cseppentünk fel a körömlemezre, annál nagyobb sugárban fog terülni a minta a körömlemezen. Ha kisebb és szabályosabb mintákat szeretnénk, célszerű kevesebb géllakkal dolgozni!
 5. Várj 10-20 másodpercet, hogy a Snow-ice géllakk szépen ki tudjon teljesedni, majd jöhet a köttetés UV/LED lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be a rétegenkénti kötési időt a lámpád teljesítményének megfelelően!
 6. Végül pedig vigyél fel egy vékony réteg Moonbasanails Fényzselét, hogy körömdíszítésed tartós és csillogóbb maradhasson akár 2-3 héten át is. Ne felejtsd el ezt a réteget is köttetni UV/LED lámpád fénye alatt!


2. módszer, más Moonbasanails géllakkal alkalmazva

Lehetőséged van valamennyi más Moonbasanails géllakkodat is felhasználni, hogy a Snow-ice géllakkokat még látványosabban és még fantáziadúsabban felhasználhasd legújabb körömdíszítéseden. Ám ha így döntesz, akkor mindenképp az alábbi lépéseket kövesd, mert csak akkor lesz tartós és tökéletes a körömdíszítésed, amilyet elsőre is szeretnél.
Az alábbi Moonbasanails géllakkokat használhatod alapszínként, ha a Moonbasanails Snow-ice géllakkokkal szeretnéd varázslatosabbá tenni körömdíszítésed:

 • Moonbasanails Géllakk 6ml
 • Moonbasanails ONE step géllakk
 • Moonbasanails Thermo géllakk
 • Moonbasanails Metál géllakk
 • Moonbasanails 3D matt géllakk
 • Moonbasanails Tiger-eye géllakk
 • Moonbasanails Foszforeszkáló géllakk
 • Moonbasanails Solar effect géllakk
 • Moonbasanails Amber glass géllakk
 • Moonbasanails 3in1 Fur effect géllakk
 • Moonbasanails 3step géllakk

És akkor most lássuk a lépéseket, amelyeket betartva tartós, csillogó és rendkívül látványos körömdíszítés készíthető:
 

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával. Várjuk meg, hogy teljesen száradjon meg. (Kb. 20-30mp)
 3. Vigyük fel a választott géllakkunknak megfelelő alapot – ha szükséges -, majd köttessük készre a kívánt rétegszámban. (Pl.: 3step géllakk választása esetében 1 réteg Bonder, amit köttetünk, majd a 3step géllakk 1 rétegben, amit szintén köttetünk.)
 4. Vékony rétegben vigyük fel a korábban megköttetett utolsó rétegre az Ice Base Clear géllakkot.
  Fontos! Ez a géllakk egy rendkívül sűrű állaggal bíró alapanyag. Így kevés anyag is elegendő a használatához. Lassabban húzva az esetet a körömlemez felszínén érhetünk el csíkozódás és foltmentes fedést.
 5. Még ne köttessük meg a felvitt átlátszó réteget semmiképp se az UV/LED lámpánk fénye alatt! Most jön a cseppnyi varázslat ugyanis. A választott Moonbasanails Snow-ice géllakkból akár a saját ecsetjével akár egy Díszítő tűhegyes ecset segítségével vigyünk fel néhány cseppnyit. Minél több Snow-ice géllakkot cseppentünk fel a körömlemezre, annál nagyobb sugárban fog terülni a minta a körömlemezen. Ha kisebb és szabályosabb mintákat szeretnénk, célszerű kevesebb géllakkal dolgozni!
 6. Várj 10-20 másodpercet, hogy a Snow-ice géllakk szépen ki tudjon teljesedni, majd jöhet a köttetés UV/LED lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be a rétegenkénti kötési időt a lámpád teljesítményének megfelelően!
 7. Végül pedig vigyél fel egy vékony réteg Moonbasanails Fényzselét, hogy körömdíszítésed tartós és csillogóbb maradhasson akár 2-3 héten át is. Ne felejtsd el ezt a réteget is köttetni UV/LED lámpád fénye alatt!

 
Ennyi lenne csupán a varázslat receptje, amit ha mindig betartasz és pontosan követsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény látványos, tartós és csillogó lesz akár 2-3 hétig is.
 
A Moonbasanails Snow-ice géllakkot tárold mindig napfénytől távol, zárt és hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzártan.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mercédesz

  Minden rendben volt a csomaggal tetszet nagyon

 • Péter

  Minden tetszett Jók a színek. Az volt a csomagban ami a rendelésben.

 • Zsuzsanna

  Építő zselé

 • Robertne

  Minden