Termék kategóriák

Pink Spider Gel 5g SG12

A Spider Gelekkel elképesztően trükkös módon tudsz magadnak káprázatos vonalmintákat varázsolni körömdíszítésedre.

 • Pink Spider Gel 5g SG12
Kiszerelés:
5g
Szín:
Pink
Termék kódja:
SG12

RRP: 1 890 Ft Ár: 1 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Moonbasanails Spider Gelekkel a selyemhernyóhoz hasonló módon tudsz magadnak káprázatos körömdíszítéseket varázsolni. A Spider Gelek állaga rendkívül sűrű, ugyanakkor nyúlós is. E két tulajdonság elengedhetetlen, hogy a Spider Gelekkel alkalmazott díszítő technika kivitelezhető legyen.

A Spider Gel sűrű és nyúlós állaga biztosítja a számodra azt, hogy a Díszítő tűdre felvett kis mennyiségű alapanyagból is egész összetett mintahálózatot alakíthass ki.

A Spider Gelek legnagyobb előnye a többi díszítő alapanyagéhoz képest, hogy ezt az alapanyagot egy egyszerű technika alkalmazásával bárki könnyedén tudja alkalmazni, akár otthon is, saját körömdíszítése csinosítgatásához.

A Moonbasanails Spider Gel használata röviden

A Spider Gelek használata roppant egyszerű és a felhasználási módjuk és területük csupán a fantáziádra van bízva. Az itt található leírás csupán egyetlen módszert ismertet felületesen, de ettől bárki eltérhet és megvalósíthatja saját elképzeléseit is természetesen.

Készítsd el géllakkos vagy épített műkörmöd alapját; vagyis adj egy általad választott alapszínt körömdíszítésednek. Ez lehet akár egy pasztell színnel lekent teljes körömlemez vagy ombrés alap, netán egy csillámos és nem csillámos váltakozó felületű körömdíszítés is. Díszítő pontozóddal vegyél fel egy kevéske Spider Gel alapanyagot a tégelyből. Némi sodrás lehet nem fog ártani, hogy a nyúló részeket el tud választani a tégelyből. A díszítési mintának megfelelően érints meg a körömlemez felületét a Spider Geles Díszítő pontozóval és határozottan emeld el kissé a körömlemeztől és végezz egy átlós mozdulatot a körömlemez felszíne felett. Látni fogod, hogy a Spider Gel alapanyag nem fog elszakadni, hanem éppen ellenkezőleg nyúlni fog és tökéletesen egyenes „vonalmintát” fog neked képezni.

A gyakorlottabbak cikk-cakk alakzatban is haladhatnak. Így akár gyorsabban is elkészül a díszítés.

Miután elkészültél a kívánt mintázat vagy hálózat felhelyezésével köttesd meg teljesen UV lámpád fénye alatt. A körömdíszítésed tartósságát és csillogását tovább fokozhatod Moonbasanails Fényzselékkel is!

A Spider Geleket elkészítheted akár még meg nem kötött géllakkos vagy színes zselés alapba is, de akkor számolj azzal, hogy a két szín némileg vegyülhet, és a szép folytonos szálvezetésed megfolyhat.

A Moonbasanails Spider Gelek UV LED lámpák fényére is tökéletesen megkötnek, így bátran használhatod a legújabb technológiájú lámpádat selyem zselés körömdíszítésed elkészítéséhez.

A Spider Gelek kötési ide kb. 60 másodperc. A Spider Geleket tarts száraz, hűvös helyen, napfénytől és gyermektől távol.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Zsuzsa

  Könnyű használat

 • Zsuzsanna

  Építő zselé