Termék kategóriák

Magenta Fém zselé ecset kerekített nyestszőr Z032-4

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Magenta Fém zselé ecset kerekített nyestszőr Z032-4
Szín:
Magenta
Termék kódja:
Z032-4

Ár: 1 990 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Magenta Fém zselé ecset kerekített nyestszőr Z032-4

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Fém zselé ecset kerekített nyestszőr extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Fém zselé ecset kerekített nyestszőr, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a zselé ecsetnek az ecset szőre 7 milliméter hosszú, és 4 milliméter széles. Az egész ecset pedig 150 milliméter hosszú.
A Zselé ecset színe rószaszín.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Józsefné

  Mindegyik tetszett

 • Marianna

  Szuper termék szép a csomagolás színe is volt hozzá nagyon szép színű csillámpor is ajándékba ami plusz pont.

 • Erika

  Nagyon örültem az ajándékoknak.

 • Tóth

  Nagyon szépek a géllakk színek