Termék kategóriák

fekete Ferde ecset lapos Z031-0

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz.

 • fekete Ferde ecset lapos Z031-0
Szín:
fekete
Termék kódja:
Z031-0

Ár: 990 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

fekete Ferde ecset lapos Z031-0

A leggyakrabban használt műköröm kelléke a műköröm ecset. A Ferde ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Ferde ecset lapos, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a zselé ecsetnek az ecset szőre 7 milliméter hosszú, és 4 milliméter széles. Az egész Ferde ecset lapos, pedig 187 milliméter hosszú.
A Ferde ecset lapos színe fekete.

A műköröm Ferde ecset lapos ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Szandra

  Szuperntermékek. Géllakk clear minden tökéletes

 • Györgyi

  Szuper, gyors és pontos szállítás!

 • Józsefné

  jó minöségű

 • Petra

  Minden termék szuper. :)