Termék kategóriák

Baba rózsaszín Zselé ecset lapos NO6 Z020-6

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Baba rózsaszín Zselé ecset lapos NO6 Z020-6
Szín:
Baba rózsaszín
Termék kódja:
Z020-6

Ár: 990 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Baba rózsaszín Zselé ecset lapos NO6 Z020-6

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Zselé ecset lapos NO6 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Zselé ecset lapos NO6, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a zselé ecsetnek az ecset szőre 7 milliméter hosszú, és 5 milliméter széles. Az egész ecset, pedig 187 milliméter hosszú.

A műköröm Zselé ecset lapos NO6 ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Annamária

  Minden termékkel meg voltam idáig elégedve amit rendeltem

 • Mónika

  Minőségi. Azt kaptam, amit vártam a terméktől.

 • Norbert

  Minden tökéletes volt a rendelt termékkel kapcsolatban

 • Melinda

  Húszezer forintért egy kitűnő gél lakk szettet rendelhettem meg.