Termék kategóriák

rózsaszín Zselé ecset lapos NO2 Z001-2

A zselé ecset lapos extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Zselé ecset lapos NO2 Z001-2 rózsaszín
Szín:
rózsaszín
Termék kódja:
Z001-2

Ár: 1 090 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Termék információ

rózsaszín Zselé ecset lapos NO2 Z001-2

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Zselé ecset lapos NO2 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Zselé ecset lapos NO2, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Az ecsetnek az ecset szőre 6 milliméter hosszú, és 3 milliméter széles. Az egész ecset, pedig 150 milliméter hosszú.
A Zselé ecset színe rózsaszín.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.

Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Melinda

  A termékek minősége, gördülékeny rendelés.

 • Bea

  olyan, mint amit vártam

 • Mariann

  Minden tökéletes

 • ZSOLTNÉ

  szépen lehet vele dolgozni