Géllakk használata

Egyszerű és tartós körömdíszítés

 

A géllakk használat egyszerű, csak pár alapszabályt kell betartanod az elkészítés során és a körömdíszítésed tartós és csillogó lesz. A géllakk könnyen kenhető zselé, így a felvitele olyan egyszer, mint egy a körömlakkoké.

 

5 fontos lépés a géllakk használatakor

1. Fordíts nagy figyelmet az előkészítésre.

2. A lépéseket mindig a megfelelő sorrendben hajtsd végre.

3. Ne szakítsd meg az elkészítés folyamatát.

4. Mindig tartsd be az UV lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt.

5. Géllakkokra mindig csak leoldható fényzselét használj!

 

 

Géllakk használata lépésről lépésre

A géllakk használata egyszerű, csak ezt a pár lépést kell sorrendbe elkészíteni, gyakorolni és a lépések rögzülnek és rutinná válnak. A géllakk fölvitelének menetét bemutatjuk lépésről lépés. Vágj bele és próbáld ki már akár holnap!

 

Géllakk használata videós step by step

 

 

 

Gél lakk kisokos

A Gél lakk kisokosban fontos és hasznos részletek derülnek ki a Moonbasanails géllakkról. Mindent megtudhatsz a hagyományos és a legújabb effect géllakkok adottságairól, tulajdonságairól és egyedi jellemzőiről. Ha most megnézed ezt a rövid pár részből álló sorozatot, akkor te már tudni fogod a különbséget és helyesen és könnyedén el fogod tudni dönteni, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb géllakk a legközelebbi körömdíszítésedhez.

Csak iratkozz fel még ma és kezdj el megismerkedni minden egyes Moonbasanails géllakkal Te is, hogy magabiztosabb és határozattabb lehess első vásárlásod során!

 

Gél lakk kisokos

{{ctrl.message}}

 

 

Géllakk használata lépésről lépésre képes step by step

 

Lakkzselé eltávolítása

1. Cseppreszelő vagy buffer segítségével bolyhosítsd a körömlemezed felületét.

Lakkzselé eltávolítása

2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítsd, majd Nail prep-pel kezeld elő. A Nail prep zsírtalanítő, fertőtlenítő hatású folyadék, amit soha ne felejts el használni géllakkozás előtt.

Lakkzselé eltávolítása

3. A leoldható bondert egyenletesen vidd fel a körömlemezedre, vékonyan, ügyelve, hogy ne érintkezzen a bőröddel.

Lakkzselé eltávolítása

4. A leoldható bonder UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. A kötési idő a lámpa teljesítményétől függ.

Lakkzselé eltávolítása

5. Az első réteg géllakkot vékonyan, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ügyelj arra, hogy a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis így történne, narancsfa pálcával köttetés előtt még tudsz javítani.

Lakkzselé eltávolítása

6. A géllakk is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. Ha megkötött az első réteg géllakk, felviheted a második réteg is, amit szintén UV/LED lámpázz.

Lakkzselé eltávolítása

7. Hogy tartósabb legyen a géllakkod, egy réteg leoldható fényzselével megerősítheted. A leoldható fényzselét is lámpázd.

Lakkzselé eltávolítása

8. Amennyiben fixálós, leoldható fényzselét használtál, a kötés után a felső felületén egy vékony zselé szerű anyag keletkezik, amit fixálni kell. Papírtörlőre fújt cleaner segítségével távolítsd el a ragacsot. Ha leoldható, fixálásmentes fényzselét használsz, fixálásra már nem lesz szükség, kész vagy.


 

Géllakk leoldása vagy eltávolítása lépésről lépésre

 

A géllakk leoldható, így nincs szükség a reszelésre. A leoldás folyamata viszonylag gyors és egyszerű, csak pár szükséges kellékre van szükséged. A leoldás 3-5 percet vehet igénybe, kezenként. A leoldáshoz csak géllakk leoldó folyadékot használj, mert az összetétel alapján gyorsabban oldja le a géllakkot. Tipleoldó folyadékot ne használj leoldásra, mert ezzel lassú a leoldási folyamat.

 

Lakkzselé eltávolítása

1. A Leoldó fólián található vatta részre önts egy kevéske Géllakk leoldó folyadékot, majd csomagold be szorosan az ujjaid úgy, hogy a nedvesített vatta teljesen lefedje a körömlemezt.

Lakkzselé eltávolítása

2. Várj legalább 3-5 percet, majd csomagold ki az ujjaid. Ha mégsem oldaná le tökéletesen, reszelő segítségével óvatos reszeld meg kicsit a géllakkot, majd ismét áztasd legalább 5 percig.

Lakkzselé eltávolítása

3. Narancsfa pálca segítségével távolítsd el a géllakkot. Bufferrel könnyed, de óvatos mozdulatokkal húzd át a körömlemezed, végül portalanító kefével portalaníts.

Lakkzselé eltávolítása

4. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal is kezelheted az ujjaid.

 

 

A géllakk induló készletekben benne van minden szükséges kellék a géllakk leoldásához.

 

Tovább a Géllakk induló készletek beszerzéséhez! >>