Hogyan lehet neked is Nude körömdíszítésed

azért, hogy ne csak ünnepnapokon viselhess olyan körömdíszítéseket,
mint amilyen a filmsztároknak van

Régóta szeretnél már olyan körmöket, amelyek nem csak tartósak, de szolid eleganciát sugallnak rólad és megjelenésedről? Szeretnél végre egy olyan körömdíszítést, amely tökéletesen passzol szinte minden ruhádhoz és nem azon kell folyton aggódnod, hogyan takargasd a kezeid?

hollywoodi sztárok körömtitkai

Most itt a megoldás! Legyen neked is Hollywood-i sztárokéval vetekedő körömdíszítésed!

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt állítjuk, hogy a sztároknak könnyű dolguk van ha a szépségükről van szó. Ám az már annál meglepőbb, hogy a szépségük mögött aprócska és elsőre fel sem tűnő trükkök egész garmadája áll.

Ilyen – többek között – a körömdíszítésük is, amelyre te is egyből biztosan rávágnád, hogy valami díszes műköröm. Pedig nem! Hollywood nagyasszonyainak 90%-a előszeretettel él és alkalmazza a „a kevesebb néha több” elvét, így a legtöbb esetben ők is Nude körömdíszítést választanak.

Valósítsd meg álmaid körömdíszítéseit Nude színekből, gyorsan és egyszerűen, mindezt pedig könnyedén elérheted egyetlen készlet segítségével.

 

Miért válassz inkább készletet, mint egy darab terméket?

Valósítsd meg álmaid körömdíszítéseit Nude színekből, gyorsan és egyszerűen, mindezt pedig könnyedén elérheted egyetlen készlet segítségével.

  1. A készletben mindent megkapsz, ami ahhoz kell, hogy tökéletes körömdíszítést készíthess magadnak.

  2. Nem csak az elkészítéshez szükséges alapanyagokat kapod meg a készletben, hanem az előkészítéshez és a leoldáshoz szükséges alapanyagok és kellékek is benne vannak.

  3. A készletben a vásárlóink visszajelzései alapján a legnépszerűbb Nude színeket tettük bele.

  4. A Moonbasanails.hu lakkzselék színeiben megbízhatsz, mert állaguk a piacon kapható többi géllakkéhoz képest sűrűbb, ezáltal könnyebben használható.

  5. Tartós körömdíszítés készíthető a Moonbasanails.hu webáruházban kapható lakkzselékből. Akár 2-3 hétig is tartós és csillogó marad a körömdíszítésed.

  6. A készletben található lakkzselékkel minimum 50 réteg lakkzselé készíthető el!

  7. A Nude színekkel a körömdíszítésed variációinak a száma csupán a fantáziádra van bízva.

  8. Másoktól eltérően nálunk az előkészítés elengedhetetlen alapanyagát is megkapod a készletedben, így körmeid biztonságban lehetnek körömdíszítésed viselésének teljes időtartalma alatt.

  9. A készletben UV lámpát is kapsz*, amellyel a fényre kötő alapanyagokat tudod véglegesíteni, tartósabbá tenni azokat.

  10. Meguntad, vagy már lenőtt a körömdíszítésed és szeretnél megszabadulni tőle? Keresd a készletedben megtalálható leoldáshoz szükséges alapanyagokat és kellékeket! Nem kell körmöshöz szaladnod, nem kell reszelőt vagy csiszológépet ragadnod és durva beavatkozást bevetned, mert a készletedben a leoldó folyadék mellett gyűszűket is találsz, amely a megunt körömdíszítés eltávolításában lesz nagy segítségedre!

*Csak a lámpát tartalmazó készletekkel!

Szeretnéd megtudni, hogyan lehet elkészíteni Nude körömdíszítésed?

Még nem próbáltad korábban a géllakkozást? Vagy eddig még csak barátnőid kezén láttad, de magadnak még nem készítettél, ám most szívesen kipróbálnád, de nem tudod, hogyan kell elkészíteni?

Nem kell lemondanod a tartós és csodás körömdíszítésekről, hiszen van segítség és van rá mód, hogy ingyenesen segítséghez juthass!

A Nude készleted mellé a számos INGYENES ajándék és EXTRA mellé színes fényképekkel gazdagon illusztrált használati útmutatót is csomagolunk, amelyet követve biztos lehetsz benne, hogy akár már elsőre is sikeres és szép körömdíszítést alkothatsz magadnak.

Ám ha már most szeretnél megtudni néhény nagyon fontos lépést, akkor kattints ide! >>

Nude körömdíszítésed azért lesz neked jó, mert...

…körömdíszítésed pasztell színárnyalata a legtöbb ruhádhoz tökéletesen fog passzolni. Így kiváló kiegészítője lesz megjelenésednek.

…nem csak a hétköznapokra, de akár alkalmi megjelenésed pompás kiegészítője lehet.

…kiváló alapot nyújthat további kreativitásodnak, hiszen tökéletes alapszínek további körömdíszítések elkészítéséhez.

...könnyen és extra tudás nélkül is elkészíthető.

...egyszerű, mégis nagyszerű! :)

A Nude színek választéka a Moonbasanails.hu webáruház kínálatában

{$szin} {$termek_nev} (gél lakk) {$kod} műköröm alapanyag

Géllakk 6ml #046 Púderrózsaszín

Kiszállítás 1 munkanap

Ár: 1 690 Ft

{$termek_nev} {$kiszereles} {$kod} {$szin}

Géllakk 6ml #127 Világos drapp

Kiszállítás 1 munkanap

Ár: 1 690 Ft

{$szin} One Step Gél Lakk - Lakkzselé - Zselé lakk

One step géllakk 5ml #031 Púder

Kiszállítás 1 munkanap

Ár: 1 590 Ft

{$szin} One Step Gél Lakk - Lakkzselé - Zselé lakk

One step géllakk 5ml #058 Natur pastel

Kiszállítás 1 munkanap

Ár: 1 590 Ft

{$szin} One Step Gél Lakk - Lakkzselé - Zselé lakk

One step géllakk 5ml #126 Pasztell világos citrom

Kiszállítás 1 munkanap

Ár: 1 590 Ft

Készíts a sztárokéhoz hasonló Nude körömdíszítéseket és ragyogj te is úgy,
akár Hollywood legnagyobb színésznői!A megrendelésed mellé 5 garancia jár, amiben garantáljuk, hogy biztonságosan vásárolhatsz tőlünk!

Nyugodtan vásárolhatsz nálunk, hiszen adataid biztonságban vannak és semmi esetre sem szolgáltatjuk ki senkinek.Bankkártyás fizetés esetében biztos lehetsz benne, hogy bankkártya adataidat csak te és a bank látja, hiszen biztonságos és titkosított csatornán keresztül történik a tranzakció.Megrendelt csomagodat átlagosan 1-2 munkanapon belül már kézhez is kapod az általad választott szállítási móddal. Sőt, akár előre is tudod időzetni csomagod érkezésének napját.Csatlakozz a több ezer elégedett vásárlónkhoz, akik már hétről hétre teljes elégedettség mellett használják körömdíszítő termékeinket, problémamentesen.A webáruházunkban feltüntetett termékek képei és a hozzájuk tartozó leírások teljes mértékben megfelelnek a valóságnak, így biztosan azt kapod kézhez is, amit itt a webáruházunkban látsz.

Tovább a webáruházba! >>