Csomagod kerestetése a GLS futárszolgálat rendszerében

Már megrendelted a kívánt termékeket a Moonbasanails.hu webáruházból és értesítést is kaptál a várható érkezésről, de a futárt nem érted el, hiába kerested? Tanácstalan vagy, hogy ilyenkor mit kell tenni? Olvasd el leírásunkat, amelyben igyekszünk segíteni neked a csomagod mielőbbi kézhezvételében.
A Moonbasanails.hu webáruházból már megrendelted az általad választott termékeket és már meg kellett volna, hogy érkezzen a GLS futár, azonban mégsem ez történt… Vagy szeretnél a GLS futárszolgálattal csomagod holléte felől érdeklődni, de nem tudod, hogy lehetséges ez? Íme néhány fontos és praktikus tanács a csomagszállítással kapcsolatban!

Szeretnél a futárral kapcsolatba lépni, aki személyesen neked viszi ki a csomagod, de nem tudod a számát?

A GLS futárszolgálat a csomagod kézbesítésének napján SMS-t és e-mail-t is küld neked a rendeléskor megadott telefonszámra (már ha megadtad mobilszámod) és az e-mail címedre. Ebben rögzítik, hogy várhatóan mikor fog a csomagod az adott napon érkezni és mikor tudod átvenni. Továbbá az e-mail-ben elküldik a hozzád érkező futár telefonszámát is, amin közvetlenül fel tudod venni a kapcsolatot.

Azonban ha valamilyen oknál fogva (pl.: rendszerhiba, a levél törlése, stb.) mégsem kapnál ilyen értesítő levelet, akkor keresd bátran a GLS futárszolgálat ügyfélszolgálatát a 06-1-802-02-65-ös telefonszámon és hivatkozz a csomagszámodra.

A GLS futárszolgálat az előre jelzett időpontban kézbesíteni próbálta a csomagot, azonban nem tudtam átvenni. Ilyenkor mit kell tenni?

Ha hasonló eset fordulna elő, akkor ilyen esetben a futár értesítő levelet hagy a címeden, amin megtalálod az ügyfélszolgálat telefonszámát, amit fel tudsz hívni és egyeztetni egy új időpontot a kézbesítés újbóli próbájához.

Tipp!Ha felhívod munkanapokon 8:00 és 17:00 óra kötött a 06 29 886 670-es számot, majd ott megnyomod az 1-es gombot, akkor az operátorral tudsz egyeztetni a csomag várható érkezéséről. Ebben az esetben is legyen kézközelben a csomagod azonosító száma!

Kategória: A honlap használata

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}