Bankkártyás fizetés, a teljes körű biztonságért

Válaszd akár a TOF vagy GLS futárszolgálatunkat, utánvét esetén mindig magasabb lesz a szállítási költség díja. Ráadásul PostaPontra utánvéttel nem is tudod rendelni csomagodat. Mi ilyenkor a teendő? Válaszd a bankkártyás fizetést, és élvezd annak számos előnyét.

Fizess bankkártyával biztonságosan, otthonodból! A banki utalás a bank rendszerén keresztül történik meg, mi csak egy értesítést kapunk, hogy sikeres volt-e a tranzakció. Az utalást az UniCredit bankon keresztül történik meg. Érdemes odafigyelmed rá, hogy az átutalásra korlátozott időtartam áll rendelkezésedre, ezért készítsd ki kártyádat, valamint az átutaláshoz szükséges minden adatodat. Ha lejár a tranzakció lefolyásához szükséges időtartam, az olyan, mintha sikertelen lenne megrendelésed, így elölről kell kezdened a rendelési folyamatot.

Elfogadunk Maestro, MasterCard és többféle VISA kártyát. Bankkártyád használatához így ki sem kell mozdulnod otthonodból, kényelmesen, saját tempóban, sorban állás nélkül bonyolíthatod le a megrendelést. Ráadásul a tranzakciót, az összeg levonását, majd átutalását netbankodon keresztül nyomon követheted.

Csak korlátozott összeg áll rendelkezésedre? Akkor azt fordítsd mind a megrendelésedre! Nem kell extra borravalóval számolnod, amit a futárnak kell adnod és így elkerülheted a kellemetlenségeket. Valamint bankkártyás utalások esetén rendszerint alacsonyabb a szállítási költség. PostaPontra is rendelheted csomagodat, hiszen a Magyar Posta csak előre utalás és bankkártyás vásárlás esetén szállít ki és nem kell otthon ülve várnod megrendelésed érkezését. Vagy ha még is szeretnéd otthonod közelében tudni csomagodat, akkor a szomszédod, vagy egy megbízott személy is átveheti csomagodat, hiszen nincs fizetési kötelességük.

Ráadásul a bankkártyás utalások csomagjainak összerendezését előrébb vesszük, így hamarabb juthat el hozzád megrendelésed. Valamint akik a bankkártyás utalást választják nálunk, azok extra meglepetés ajándékban részesülnek!

Gyors egyszerű, megbízható. Válaszd te is a bankkártyás fizetést, ha nálunk rendelsz!

 

Kategória: A honlap használata

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}