TOF? GLS? POSTAPONT? Segítünk a választásban!

Szeretnél a moonbasanails.hu webáruházból rendelni, de nem tudod, hogy melyik futárszolgálat mellett dönts? Nem tudod melyik felelne meg jobban az igényeidnek és mik az előnyeik? Akkor olvasd végig blogunkat, hogy tudd, mire van szükséged!

A moonbasanails.hu webáruháznál három futárszolgálat közül választhatsz. A TOF, GLS és a PostaPont áll rendelkezésedre csomagjaid kiszállítása során.

A TOF, vagyis Trans-o-flex az ausztriai posta leányvállalata. Minden esetben megbízható választásnak bizonyul. Választhatod őket előre utalás, vagy utánvét esetén is. A futárszolgálat a megadott címre szállítják ki a csomagodat, 1-2 munkanapon belül, 8 és 17 óra között. Bankkártyás fizetés, vagy előre utalás esetén a szállítási költséged alacsonyabb lesz, mintha utánvéttel rendelnéd azt meg.

Ha sürget az idő és szeretnéd, ha csomagod már másnap megérkezne, akkor válaszd a GLS futárszolgálatot!  A GLS egy munkanapon belül kiszállítja csomagodat a megadott címre 8 és 17 óra között. Itt az utánvétes és előre utalásos csomagátvétel szállítási díja között már nagyobb a különbség, érdemes utána nézni hogyan éri meg jobban átvenni csomagodat.

Vagy a Magyar Postát szeretnéd választani? Ezt is megteheted. Nagy előnye a PostaPontra történő szállításnak, hogy nem kell otthon ülve várnod csomagodat, bármikor átveheted azt a megadott PostaPont, vagy MOL kút állomáson. Ráadásul MOL kút esetén időhöz sem vagy kötve, hiszen ezek nagytöbbségben non-stop rendelkezésedre állnak. PostaPontra és MOL kútra is csak előre utalás, vagy bankkártyás fizetés esetén rendelheted csomagodat. A PostaPontot nyugodtan választhatod akkor, ha időben megrendelted csomagodat, hiszen a Magyar Posta 2-3 munkanapon belül szállít ki.

Külföldre is rendelhetsz ám csomagot tőlünk! Könnyedén megteheted, csak válaszd ki a megfelelő országot. A fentebb említett három futárszolgálat nem minden országba szállít ki, ezért érdemes ennek utána nézned, mielőtt eldöntöd milyen módon szeretnéd kiszállíttatni rendelésed.

De bármelyiket is választod vedd figyelembe, hogy a szállítási díj így jelentősen megnövekedik majd, így ennek figyelembe vételével dönts a számodra legmegfelelőbb ajánlatok közül.

Kategória: A honlap használata

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}