Ezt kérdeztétek a legtöbben tőlünk márciusban

Egy új blog sorozatot indítunk útjára a mai napon, amelyet Veled együtt kívánunk majd a jövőben közösen alakítani. A célunk, hogy minél több és minél pontosabb információkkal lássunk el, hogy magabiztosan hozhass döntést legújabb körömdíszítőid beszerzésével kapcsolatban.
Máris szögezzük le az elején: Nincs rossz vagy ciki kérdés! Nincs olyan, amit ne lehetne megkérdezni a körömdíszítéssel és az összes ahhoz kapcsolódó témáról. Merj bátran kérdezni és tudj meg mindent a tartós és csodás körömdíszítés elkészítéséről!

Blog sorozatunkkal - nem titkoljuk -, az a célunk, hogy megkönnyítsük a dolgod és segítséget nyújthassunk a helyes és a számodra legjobb döntés meghozatalában. Olvass a korábbi kérdés-válaszokban is, hiszen lehet, hogy már más korábban feltette azt a kérdést, amire Te is pont keresed a választ és így hamarabb megválaszolásra kerül a kérdésed, mint azt remélted volna.

Kérdéseidet Te is fel tudod tenni nekünk a blog végén található linken elérhető űrlap kitöltésével. A beérkező kérdéseket mi folyamatosan figyeljük és rendszerezzük. A válaszokat pedig 2-5 munkanapon belül elküldjük a megadott email címedre.
 
Vágjunk bele, lássuk, mely kérdések voltak a legtöbbször feltéve a Moonbasanails.hu webáruházzal és a benne kapható termékekkel valamint azok használatával kapcsolatosan most márciusban!
 
Otthon is szeretném használni a termékeket. Magánszemély is vásárolhat a webshopból vagy csak szakember?

Természetesen bárki vásárolhat a Moonbasanails.hu webáruházból! Nincsenek megkötések és kizárt személyek. Ugyanúgy tud rendelni magánszemély és profi műkörmös is webáruházunkból. Válaszd ki a termékeket, amelyeket szeretnél megszerezni, helyezd a kívánt mennyiségben kosaradba. Majd add meg a megrendelésnél, milyen névre és címre küldhetjük el a csomagod és akár már 1-2 munkanapon belül landolhat a megadott címen a csomagod!

Nekem nincs cégem, akkor hova/milyen címre kérjem a számlát?

Nagyon egyszerű helyzetben vagy ilyenkor, hiszen a számlázási adatokat nem kell kitöltened. Azt a rendszer automatikusan a te nevedre és címedre állítja ki, ha üresen hagyod. Csak akkor kell kitöltened, ha eltérő névre és címre vagy cég nevére kéred hogy kiállítsuk a számlát. A számla egy példányát pedig nyomtatott formában mindig elküldjük neked a csomagodban.

Körömékszerből egy csomagban csak egy darab van?

Igen, a körömékszerekből egy darab található egy csomagban. Így a termék ára is, amit a webáruházban látsz, egy darabra vonatkozik. Ez azért van, mert a körömékszer méretei és felhasználási módja miatt nem úgy kell kezelni, mint egy strasszkövet például. Elegáns díszítés eléréséhez rendszerint csak egy körömre szokták felhelyezni a körömékszert, nem mind az ötre. Ám ha te mégis szeretnél eltérni a megszokottól és több körmödre helyeznél köröm ékszereket, akkor úgy állítsd össze megrendelésed, hogy számolj a mennyiséggel.

Mit jelent a mennyiségi kedvezmény?

Vannak olyan termékek a Moonbasanails.hu webáruházban, amelyekből ha egyszerre többet is vásárolsz, akkor automatikusan mennyiségi kedvezményre vagy jogosult. Ez pontosan azt jeletni, hogy ha egy termékből (pl.: gél lakkból) legalább 3 vagy 5 színt is a kosaradba helyezel, akkor a webháruház rendszere máris a kedvezményes árral fog számolni és nem az eredeti árral. Így akár sokat spórolhatsz is, ha több színt tervezel vásárolni és a megrendelésed egyszerre adod le. Figyeld a termékek kategória oldalának a tetején megjelenő sárga sávban olvasható mennyiségi kedvezményeket leíró részt. Itt részletezzük pontosan, hogy hány darab termék egyidejű vásárlása esetén mekkora kedvezményhez juthatsz hozzá.

Melyik készletet ajánljuk otthoni gél lakkozáshoz?

A Gél lakk Induló készleteket úgy alakítottuk ki, hogy azok mindent tartalmazzanak a elkészítéstől a leoldásig. Tökéletes az otthoni gél lakkozáshoz. Az elmúlt évek vásárlói visszajelzése alapján a legnépszerűbb gél lakk induló készletünk a Gél lakk Induló készlet 18W-os UV lámpával. A készlet megbízható, minőségi.
 

Ezek voltak tehát a legtöbbször előfordult és visszatérő kérdések, amelyeket küldtek nekünk. Most pedig mi is szeretnénk 3 dolgot kérdezni Tőled! Kattints az alábbi linkre és tedd fel Te is a kérdésed és válaszolj nekünk három egyszerű, de számunkra nagyon fontos kérdésre.

Tedd fel kérdéseid ide kattintva! >>

Kategória: Gyakori kérdések

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}