5 élethelyzet, amikor kiváló választásnak bizonyulhat a géllakk-készlet karácsonyra

Bizony, elmúlt már Mikulás, így kezd szorítani a csizma, no nem csak a virgács miatt, hanem azért is, mert itt az ideje beszerezni az ajándékokat. A férfiak gyakran meg vannak lőve, hogy milyen ajándéknak örülne a párjuk. Nézzünk néhány férfiaknak szóló érvet a zselélakk-készlet mellett (amelyeket, ha gondolod, mutass meg a párodnak)!
Ha párod igazi nőcis vadmacska, akkor egyetlen ok lehet, hogy még nem vett magának zselélakk-készletet: hogy még nem volt rá ideje/pénze! Bátran válaszd a Moonbasa készleteit, hiszen magas minőségű anyagokkal, minőségi gépekkel ajándékozhatod meg a párod, készletben kedvezményes áron. Ha olyan készletet választasz, amelyben már lakkok is vannak, akár a fa alatt is kipróbálhatja új szerzeményét.

Ha párod nem elvetemült kozmetika-mániás, de időről időre szereti kifesteni a körmeit, biztos lehetsz benne, hogy el fogja ragadni az újdonság varázsa. A zselélakk nyújtotta változatosság, az elkészült minta tartóssága szintén nagyszerű élmény lesz.

Kedvesed olyan helyen dolgozik, ahol követelmény a mindennapi jólápoltság? Vagy ő olyan típus, aki csak akkor érzi ápoltnak magát, ha szépen manikűrözött körmei ki is vannak lakkozva? Hálás lesz neked a felszabaduló időért, amelyet a zselélakk készlettel nyújtasz neki! A zselélakk jellemzője a gyors munka és a tartós eredmény, így egyaránt időt nyer azzal, hogy két-három hetente kell csak a körmeivel foglalkoznia, és azzal, hogy nem kell várakoznia a száradásra, hiszen a lámpával másodpercek kérdése a köttetés. Örüljetek egymásnak az ajándék szabadidőben!

Ha szerelmednek olyan a munkája, amely igénybe veszi a kezeit, vagy olyan élethelyzetben van (pl. kisgyermekes anyuka), amelyben nagy az esély a körmök lepattogásának, de kevés az idő a javításra, esélyt adsz számára arra, hogy mégis fenntarthassa az általa elképzelt ápoltságot. A zselélak tartós, sok megpróbáltatást kibír, de ha megunta az ember, könnyű lecserélni. Nem beszélve arról, hogy nem kell érte szalonba menni.

Ha szeretnéd, hogy kedvesebb bátrabb legyen a nőiség külső jegyekben való kifejezésében, azaz bátrabban cicomázná magát, lepd meg egy zselélakk-készlettel! Ez nagyvonalú és finom utalás arra, hogy szeretnéd, ha festené a körmeit, ugyanakkor egy biztonságos és egyszerű utat kínál az ő számára is. A gyorsan megkötő körömlakkba nem fog véletlenül belenyúlni, a próbálkozás sikeres és jó érzetű lesz számára, nem győzöd majd bővíteni a lakk-palettáját!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}