5 ok, hogy miért éri meg a héten bankkártyával fizetni

Mindannyiunkban ott rejlik a kisgyermek! Ezért nem csak a kisgyereknek jár a meglepi, hanem neked is! Egy héten lehetőséged van rá, hogy egy remek gyereknapi ajándékhoz juss, ráadásul ingyen. Azt is megsúgjuk, hogy ha bankkártyával fizetsz, még több esélyed van rá, hogy nyerj!

1.Ha bankkártyával fizetsz dupla eséllyel indulsz a fődíjért, ami nem más, mint egy nagy Lányos Nagy TyToo Csillámtetoválás Szett, amelynek összértéke 14730 Ft. Tökéletes gyermeknapi ajándék, amelyben az egész család örömét leli
 

2.Ha beváltod macis gyermeknapi kuponodat a kosár oldalon akkor értékes, 3880 Ft értékű csillámtetováló szettek közül választhatsz, ami ajándékba jár neked, ha 12990 Ft felett vásárolsz webáruházunkban. Ráadásul ha bankkártyával fizetsz még további extra ajándékok várnak rád!
 

3.Ha bankkártyával fizetsz nem kell az átvételkor, amikor a futár már az ajtódban áll, akkor kapkodni a pénztárcád után, hiszen már ezzel nem lesz dolgod!
 

4.Szerezd be most megújult lakkzselé szettjeink egyikét, amelyre szintén érvényes lesz a kupon, így még kedvezményesebben juthatsz hozzá az indulókészletek egyikéhez!
 

5.Bankkártyával gyorsan utalhatod el a pénzed, ki sem kell lépned otthonodból, csak az egyszerű lépéseket kell követned. A pénz elutalásáról értesítést fogsz kapni, nyomon követheted a tranzakciót. Mindennek következtében biztonságos is a bankkártya használata.


Vásárolj a moonbasanails.hu webáruházban 2016 május 22-29 között, váltsd be gyereknapi kuponunkat, hogy tiéd legyen a garantált ajándékok egyike.

És ne feledd, a fődíjért is harcba szállhatsz! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}