5 szempont, ami alapján érdemes műkörmös-szalont választani 2.

Múlt héten már foglalkoztunk ezzel a témával, most eljött a második rész, amiből megtudhatod, hogy mi az három fő szempont még, amit érdemes tudni a jó körmös szalon megválasztásánál.
Ismerik a trendeket de el is tudnak szakadni tőlük

Azt senki sem tagadhatja, hogy a körömfestés és a műköröm-viselés olyan dolgok, amelyeket a divat meghatároz. Ugyanakkor kevés ember követi szorosan az alakuló trendeket, a legtöbben inkább kisebb részleteket, irányvonalakat választanak ki és építik be saját stílusukba.

A műkörmös szakembernek ismernie kell a divatot, hogy ne javasoljon idejétmúlt dolgokat, amelyekkel esetleg kínos helyzetbe kerülhetsz. Át kell tudnia látni alkati sajátosságaidat, fel kell ismernie egyedi stílusod, a személyiséged. Végül ezek ismeretében kell tudnia javaslatot adni műköröm, körömminta, zselélakk és díszítések témakörében (és persze le kell tudnia beszélni azokról, amik semmiképpen se állnának jól neked).

Megbízható és bizalmat keltő személyzet vár

Nincs annál rosszabb, ha bejelentkezel egy időpontra, majd órákat kell várnod, hogy sorra kerülj. Ja de, van rosszabb, méghozzá ha te is be vagy táblázva és mondjuk dolgod végezetlenül kell eljönnöd a szalonból, mert téged is várnak még további elintéznivalók. Aki nem becsüli a vendég idejét, az magát a vendéget sem becsüli, ne hagy, hogy ezt tegyék veled!

A megbízhatóság összességében azt jelenti, hogy elhiszed valakiről, hogy mindig jót akar neked (a lehetőségeihez képest). Ha a bizalmad belé helyezed, az ő vállára óriási felelősség kerülhet, hiszen megfogadod a tanácsait, elfogadod a munkáját és vállalod a döntésed következményeit. Sokan nem gondolják végig ezt, csak akkor, ha esetleg egy megbízhatatlan szakember már károkat okozott.

Komfortos a környezet

A körmeid elkészítése nem két perc. Érdemes ezt az időt olyan körülmények között eltölteni, amelyben jól érzed magad és el tudsz lazulni, ellenkező esetben nem tudsz koncentrálni arra, ami történik veled. Ha a körmeid elkészítésének folyamata kellemes időszak és élményeket rejt, akkor nem egy terhes kötelesség lesz, hanem értékes magadra fordított idő. Hidd el, ez jár neked!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}