5 tuti körömdíszítési tipp iskolakezdésre

Vége a nyárnak, ami azt jelenti, hogy vége a pihenéssel, lazulással töltött időszaknak. De azért ne csüggedj, mert hiába kell visszaállni a mókuskerékbe, hiába kell visszaülni az iskolapadba, van jó oldala is ám. Újra találkozhatsz barátnőiddel és a haverokkal, újra visszacsöppensz a mozgalmas mindennapokba. Még jobb, ha ehhez van egy trendi körömdíszítésed, amivel könnyen veheted a pörgős akadályokat.

1.      Ferrari piros körmökKezd egy igazán pörgős, élénk színnel a sulit, ami garantáltan megadja a kezdő lendületet a tanuláshoz. A piros ráadásul minden nőnek és csajszinak jól áll, főleg a körmökön mutat nagyon jól! Ráadásul a figyelmet is könnyen magadra vonhatod egy piros gél lakk segítségével. Ha már régóta van kiszemelted, az ő tekintete is meg fog akadni rajtad, de másnak is fel fogsz tűnni rögtön az első napon! Ráadásul a gél lakk induló szett pont ezt a színt tartalmazza, tehát egyszerre be tudsz szerezni mindent, ami a gél lakkos körömdíszítés elkészítéséhez szükséges.

2.      Körömlakk mámorSzereted, ha körmeid mindig passzolnak az aktuális öltözékedhez? A körmeidre mindig van időd? Akkor bátran használj körömlakkot, ugyan a körömlakk nem olyan tartós, mint a gél lakk, de neked nem is erre van szükséged! Fesd újra körmeidet 3-4 naponta, hogy körmeid változatosak legyenek és vibrálóak, mint egyéniséged.

3.      Körömnyomda a még változatosabb körmökértA körömnyomdák segítségével mindig feldobhatod körmeidet. Ráadásul, ha egy körömnyomda lemezre beruházul, egyszerre több mintához is hozzájutsz, hiszen egy lemez több lehetőséget rajt magában. Felviheted az egész mintát körmeidre, sőt csak egy részletet is kiválaszthatsz belőle, ami körömdíszítésed részévé fog válni.

4.      Szikrázó tündöklésMár több körömdíszítési módot kipróbáltál? Volt már akril matrica körmeiden, meg kristály strasszkő is? Már nem tudod mivel dobhatnád fel körömdíszítésed? Akkor van egy egyszerű, de nagyszerű tippünk: szórj csillámport körömdíszítésedbe. Ezzel a módszerrel igazán csillogó végeredményt érhetsz el. Körömlakkba még száradás előtt szórd bele és használj átlátszó fedőréteget.

Látogass el webáruházunkba és szerezd be a legjobb körömdíszítési módokat! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}