Menyasszonyi körömtrend 2014 – 2.

Az idei év esküvői divatszíne az arany, legalábbis, ami a kiegészítőket illeti. A körömmintában is gyakran feltűnik, akár tip, akár aranylemez, kitöltés, akár arany színűre festett, áttört 3 D rátét minta formájában.

Különleges és merész az esküvői mintában az arany csillámok, illetve nagy méretű, az arany több árnyalatában (fehér, vörös, bronzos) fénylő csillámlemezek alkalmazása.

A színek tekintetében ez az év igen megengedő, az aranyon, a fehéren és az áttetszőn kívül a rózsaszín, és egyéb finom, sőt akár teltebb színek is megengedettek, nem csak a lakkok területén, hanem a csillámok és a rátétek vonatkozásában is.
Ne csodálkozzunk, ha sötétkék vagy türkiz színre festett körmű menyasszonyt látunk, bár biztosak lehetünk benne, hogy az ő mintájában is lesz valamilyen utalás az alkalom ünnepélyességére: arany vagy ezüst hold, csillámok, virág vagy kristály.

Divat még az ombre is, illetve extrém esetekben az idei divatszínek szivárványként való feltűnése a rátétekkel, térbeli hálóval, rózsával és egyebekkel borított, túlburjánzó körmökön.

 

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

Minták és rátétek

Az idei év divatirányzatai közé tartozik az a fajta mintázási mód, amikor a minta „lekúszik” a köröm felületéről. Ez a menyasszonyoknak való műkörmökön úgy néz ki, hogy pl. a strasszkövekből kirakott ív, inda, folytatódik a körömágyon, odaragasztott kövekből.

Ha rátétben gondolkodunk, a gyűrűsujjra felhelyezett egyetlen darab fehér virág (pl. rózsa) a teljesen egyszerű, letisztult festést is menyasszonyivá változtatja.

A másik véglet, azaz a visszafogott menyasszonyok álommintái között az egyszínű pasztell árnyaltok dívnak. Akár egyszínű testszínű vagy porcelán rózsaszín körmökkel is nagyon trendi menyasszonyok lehetünk, az ünnepélyességet pedig egy, vagy néhány strasszkő elhelyezésével adhatjuk meg.

Aki vintage-stílusú esküvőre készül, nagyon hangulatos körmöt készíttethet magának fehér vagy ekrü színű, valódi csipke felhasználásával. Nagyon egyszerű, mégis különleges minta, amikor a hófehérre (vagy tejszínűre) festett körmökön szórunk el ezüst csillámokat vagy különböző méretű

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}