A gél lakk nem műköröm!

Sokakkal előfordult már, hogy a szép, tökéletesen manikűrözött gél lakkos körmökre azt hitte, hogy műköröm, pláne akkor, ha hosszabb körmön látható egy ilyen körömdíszítés. Lássuk mik is a különbségek a műkörmök és a gél lakkos körömdíszítések között!

Alapvető különbség, hogyha gél lakkos körömdíszítést készítesz, akkor a körömhosszúságodon nem tudsz változtatni, a természetes körmeidre viszed fel azt. További előnye még, hogy a gél lakkok leoldhatók, nem kell a műköröm eltávolításához használt csiszológépeket bevetni, nem kell nagyobb beavatkozásra felkészülnöd az eltávolítás folyamán, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogja sérülés érni a körömlemezedet. Elég csak áztatógyűszűt, vagy áztatófóliát beszerezned és leoldó folyadékot. 

Vásárulj webáruházunkból gél lakk induló szettet, amelyben megtalálsz minden szükséges alapanyagot és kelléket a gél lakkos körömdíszítés elkészítéséhez, ráadásul használati utasítást is tettünk bele neked, amelyen nem csak az elkészítés, de az eltávolítás módját is megtalálod!

Ráadásul gél lakkos körömdíszítésedet te is bármikor elkészítheted saját otthonodban, nem szükséges hozzá különösebb szaktudás, elsajátítása a használati utasítást követve igen egyszerű. 

Vegyíti magában a hagyományos körömlakkok és a zselés műkörmök legjobb tulajdonságait. Egyszerűen felvihető, mint egy körömlakk, ám UV lámpa fénye alatt kell megköttetni mint a zselés műkörmöket, így nem kell hosszú perceket töltened a szárítgatással. 

A műkörmök, és a gél lakkos körömdíszítések elkészítéséhez is elő kell készíteni a körömlemezd. Ehhez fel kell bolyhozni a körömlemezt. De gél lakkos körömdíszítés esetén elég a bufferrel finoman megkarcolgatni, addig zselés műköröm esetén nagyobb beavatkozást kell adni a körmöknek. Ezért ha félted körmeidet és nem mered más kezébe adni azt, akkor inkább dönts a gél lakkos körömdíszítés mellett, amelyet saját magadnak is el tudsz készíteni!

A műköröm elkészítése után „fura érzés” lehet viselni körmeiden, és egy jóideig meg is maradhat ez az idegen érzet. Ám a gél lakkos körömdíszítés esetén ez a helyzet nem áll fenn, hiszen teljesen úgy viselkedik körmeinken, mint egy körömlakk!

A gél lakk a körmöddel együtt mozog növekszik, hajlik és igen, be is törik, ha a körmöd törik, tehát úgy viselkedik, mint egy hagyományos körömlakk, ám sokkal tartósabb annál! Elég egy hónapban csak egyszer foglalkoznod körmeiddel, elkészítesz egy szuper körömdíszítést és akár három héten át sem kell foglalkoznod körmeiddel, és több időd marad bármi másra!

 


Szerezd be most a saját induló gél lakk készletedet webáruházunkból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}