A hosszú köröm karácsonykor is divat!

Az ápolt nő egyik ismérve a gyönyörű köröm. Ez a köröm lehet természetes, festett, lakkzselés, vagy akár műköröm is!
Ez a bejegyzés most azoknak szól, akik a zselés műkörmöket részesítik előnyben, vagy már elgondolkodtak azon, hogy műkörmöt szeretnének. Készítettünk egy listát, hogy miért is érdemes ezt választanod!

1. Kicsi-nagy-közepes: A sablonoknak és tipeknek köszönhetően nem csak egy féle hosszúságot tudsz elérni! Ha extrém hosszúságokra vágysz, annak sincs semmi akadálya, de ha rövidebb körmöket szeretnél és a cél az, hogy megerősítsed körmeidet akkor is jó megoldás a zselés műköröm. Ráadásul a hosszúnak tűnő tipek is könnyen kurtíthatóak tip vágó segítségével.

2. Forma: Az egyéniségedhez illő formát is megtalálhatod, legyen az szögletes, kerek vagy hegyes. Sőt, arra bíztatunk mindenkit, hogy próbáljatok ki minél több féle formát, hiszen sosem tudhatod, hogy melyik fog tetszeni a leginkább.

3. Tartós: Zselés műkörmök addig tartanak amíg te szeretnéd, hiszen ha lenőttek, fel lehet tölteni a lenőtt részt. Vagy ha nem szeretnéd ezt, akkor eltávolítás után egy újabb mini remekművet készíthetsz körmeidre.

4. Díszítés: Számos díszítési mód áll rendelkezésedre, így mindig egyedi és változatos műkörmöket készíthetsz magadnak. Dobd fel strasszokkal, csillámporokkal, transzferfóliával, vagy akril díszítéssel zselés műkörmödet!

5. Szettben adjuk: A zselés műköröm elkészítéséhez szükséges alapanyagokat és kellékeket szettbe rendeztük, neked csak egy kattintás és már a tiéd is! Itt találod valamennyi előcsomagolt szettünket! >>


Még egy külön meglepetést is tartogatunk neked! Egy előkarácsonyi akciót, hogy kedvezményesen juthass hozzá kedvenc termékeidhez és spórolhass karácsonyra. De jól figyelj, csak pár kedvezményes nap állrendelkezésedre, ne maradj le!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}