A napfény színe

Hivatalosan is itt a tavasz! MI más lehetne az idei hónap egyik trendszíne, mint a nárciszok ás krókuszok vajsárga színe?
A sárga színről mindenkinek a napfény és boldogság jut eszébe. Főleg ebben az évszakban, amikor nem is tudunk szebb hétvégi elfoglaltságot, mint sétálni egyet a tavasz első, melengető napsugarain, amikor már elég egy vékony kis kabátka.

Ezt az érzést hozza el neked a vajsárga szín, amit idén akármikor magadon viselhetsz! Élénkségével erőt ad fizikailag és lelkileg is. Ráadásul a vitaminhiányos tél után energetizáló hatással bírhat rád.

A sárga szín elősegíti a mentális aktivitást, gondolatébresztő hatása van. Így ha egy megoldásra váró probléma áll előtted öltözz sárgába, vagy dobd fel munkahelyedet ezzel az árnyalattal, hogy rögtön tudd a választ Ha egy kis kreativitásra van szükséged, akkor is hű társad lesz ez a szín.

Legyen egy sárga felsőrészed, egy sárga szoknyád, vagy nyári ruhád, mindegyik jó választás! De figyelj rá oda, hogy ha nagyon fehérbőrű vagy, akkor óvatosan kell bánnod ezzel a színnel és inkább csak mint kiegészítőt használd. Ha kreolosabb színed van, vagy már fogott rajtad kicsit a nap (vagy a szolárium), akkor nyugodtan válassz élénk árnyalatokat, hogy még jobban kihangsúlyozd barnaságod.

Körömdíszítési tipp: A vajsárga tökéletesen harmonizál a fekete színnel. De a hónap másik trendszínével, a Fiesta vörössel is jó barátságban van!

Vásárlási segédlet: Ráadásul most mindkét szín árnyalataihoz akciósan juthatsz hozzá webshopunkban! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}