A szerelem szépsége

A szíved vágya egy műköröm készlet? Nincs rá pénzed, vagy úgy érzed, hogy jobban örülnél neki, ha mástól kapnád meg? Mutasd meg a bejegyzésünket a párodnak, és rögtön tudni fogja, hogy megtalálta számodra a tökéletes Valentin-ajándékot!

Öt indok, hogy miért adj Valentin napra lakkzselé készletet szíved hölgyének

 1. Kedvesed mindig ápolt? Szívesen elnézegeted otthon is, hogy milyen harmonikus a megjelenése, mennyire figyel arra, hogy ne legyen slampos, milyen kellemes lazasággal követi a divatot? Ha emberek közé mentek büszke vagy rá, hogy mindkét nem elismerő pillantással jutalmazza a megjelenését? Fejezd ki számára a tetszésed, azzal, hogy támogatod őt ebben a munkában. A lakkzselé készlet tartalmaz mindent, mivel gyorsan és gördülékenyen tudja széppé varázsolni a körmeit.
   
 2. Lakkzselé készlet induló készletSzíved csücske kissé elfoglalt? Sokat dolgozik, esetleg szerinted túl gyakran veszik el a kozmetikust-fodrász-műkörmös Bermuda-háromszögében? Bizony, az ápolt megjelenés sok időt és energiát kíván, de biztos lehetsz benne, hogy neked akar tetszeni! Ne veszekedj vele, inkább költöztesd haza a műkörmös szalont: lepd meg Valentin-napra egy gél lakk készlettel! Gyorsan kész lesz a körmeivel, és még egyeztethettek is a színekről-mintákról.
   
 3. Nem igazán tetszik a csajod stílusa? Egyenesen rémisztőnek tartod a vörös karmait, vagy a rózsaszín szívecskés körömmintáit? Lepd meg egy lakkzselé készlettel, amelyhez saját ízlésed szerint választod a színeket. Legyen ez egy konstruktív üzenet tőled, amelyet ha nem fogad el, még mindig nagyon fog örülni az eszközöknek, miközben új színeket választ a saját ízlése szerint.
   
 4. Nagyon szexi a barátnőd, de kissé túl visszafogott a stílusa? Szeretnéd ha a Grease-ben elmesélt történet irányát nagy vonalakban követve kissé újjászületne? A lakkzselé készlet pont neki való ajándék lesz! Ha nem vette rá eddig magát, hogy műkörmöshöz menjen, a kíváncsiság ereje úgyis előbb-utóbb győzni fog, és ki fogja próbálni a csomagban fellelhető végtelenül izgalmas dolgokat.
   
 5. Van már a párodnak műkörmös lámpája? Nem lehet mozdulni a lakkos üvegcséktől és egyéb szerektől? A rossz hír az, hogy ha nem tudod melyik mire való, azt sem tudhatod, hogy fölösleges-e, hidd el annak a lánynak, ha azt mondja, hogy újra/másra van szüksége ezek mellé! Miattad (is) fontos, hogy legjobb formájában tudjon minden nap ragyogni, és az érdekeid is azt kívánják, hogy mindezt minél kevesebb idő és energiaráfordítással abszolválhassa.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}