A tavasz trendszínei

Ééééés igen!!! Végre ismét kollekció-váltáshoz érkeztünk! Ha egyelőre még csak a naptár is mondja ezt, már akkor is lassan kézzelfoghatóvá válik, hogy itt a tavasz

És ha nehezen bírjuk az addig tartó várakozást, akkor itt vannak nekünk a tavasz trendszínei, mazsolázzunk belőlük, és frissítsük fel saját készletünket!

A tavasz trendszineiA természetesség híveinek

Töretlenül folytatja világhódító útját a nude. A visszafogott és törékeny árnyalatok számos színből elérhetőek: test szín, drapp, rózsaszín stb. Ellentmondásos világunkban kiválóan illeszkednek a nude színű, de vadító hatású lakkok, mint a glitteres, bicolor, a nude-metál stb. Kiváló alapok ezek a színátmenetes festésekhez fehérrel, ezüst- vagy arany metállal, csillámossal stb.

Imádjuk a színeket!

Idén nagyon menőek a fura, szokatlan színárnyalatok. 
Folytatódik a lazacszín népszerűsége, de a korall, a vöröses rózsaszín, narancsos pink, narancsvörös (vérnarancs-szín), a teli rózsaszín, és ezek glitteres, gyöngyházas és metálos változatai mind nagyon izgalmasak tudnak lenni, csak arra kell nagyon figyelni, hogy a bőrtónusunkhoz igazodjon a festék színárnyalata. Nem kevésbé fontos, hogy ezek a színek és árnyalatok a napbarnította bőrön nagyon szépen mutatnak...


Metál lady

Úgy tűnik, kevés új lesz a nap alatt, a metál és egyéb sziporkázós/csillogós fémszínű körömlakkok is nagyon divatosak lesznek az idén. A szürke különféle árnyalatai (teli színben és akár mattítva is) egyaránt megférnek a barna/bronz/arany metál lakkokkal és a flitterporos csodákkal.

A boldogság kék madara

A tavasz trend színei

Évek óta divat a kék szín, idén az élénk és az erőteljes árnyalatai kerülnek előtérbe. Akik szeretik a merész mély és sötét zöldet, kéket, zöldeskéket és kékeszöldet, most tobzódhatnak! A kékek/zöldek feketével és fehérrel kombinálva is nagyon menőek lesznek!

Extrém és mutatós

Ahogy említettük, idén nem a színek, hanem a minták a trendik, így a kevésbé izgalmas színekből (pl. szürke és lazac) itt az ideje egy látványos festést kreálni. Idén nagyon divatos a mosolyvonal és a hold egyidejű festése, valamint a negative space technika, azaz hiányzó tér festésmód, amikor a sötétebb réteg alól kikandikál a világosabb.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}