Akril vagy 3D?

Minden nő álma az egyszerű, ám tartós körömdíszítés, amivel elegendő csak háromhetente foglalkozni, így több ideje marad másra! Bemutatjuk most neked a legegyszerűbb díszítési módot, amivel feldobhatod gél lakkos körömdíszítésedet. A körömmatricákkal rövid időn belül látványos eredményt érhetsz el, ráadásul számtalan minta közül válogathatsz.


A köröm matricák egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű a felhelyezésük. Nem igényel különleges technikát, amit órák hossza alatt kell elsajátítanod. Ráadásul, ha úgy érzed nem te vagy a következő Picasso, akkor sem kell kétségbe esned, hiszen nem kell ehhez a módszerhez ecsetet forgatnod és akril festéket használnod.

Ráadásul tartós is! Gél lakkos körömdíszítéseddel megegyezik élettartama, hiszen a gél lakk és fényzselé közé kell helyezni, ezért a fényzselé réteg megóvja az esetleges károsodásoktól. Nem fog feljönni, lekopni, vagy felázni, biztonságban tudhatod körömmatricádat!

A moonbasanails.hu webáruházban rendkívül változatok mintákat találsz készleten. Pillangók, rózsák és különféle virágok várnak rád. Ha szereted a hagyományos, népi motívumokat, akkor keresd a kalocsai és matyó mintákat. De ha karácsonyi, vagy ép húsvéti hangulatnak akarsz megfelelni, akkor sem kell csüggedned, ezeket is megtalálod a webáruházban. Ha úgy érzed egy hercegnő veszett el benned, ezt is bátran kifejezheted a matricák segítségével. Valamint egy matricaíven több minta is található, amelyek közül kiválogathatod az aktuális gél lakkos körömdíszítésedhez leginkább passzoló mintát.

Kevesen tudják, de két különböző típusú matricával is találkozhatsz. Az egyik az akril hatású matrica, a másik a 3D körömmatrica. Az akril hatású matricákat egy különleges nyomdatechnikával készülnek, aminek hatására rendkívül vékonyak. Ezért nem árt velük óvatosan bánni! Felhelyezésük egyszerű: a kívánt mintát vágd körbe körömollóval, mártsd vízbe, majd pár perc után húzd le a papír rétegről. Ez után helyezd fel a gél lakkra, ekkor még bátran igazítgathatod narancsfa pálca segítségével, ha nem a megfelelő helyre sikerült elsőre illesztened. Jöhet rá a fényzselé, és már kész is.

A 3D körömmatricák különleges hatást kölcsönöznek körmeidnek, hiszen kiemelkednek annak felszínéből, domború hatást keltve. A 3D matricák vékony ragasztó réteggel rendelkeznek, ezért felhelyezésük nagyobb odafigyelést igényel, hiszen csak körülményesen fogod tudni odébb helyezni, ha esetleg elsőre a nem megfelelő helyre sikerült felhelyezned. A 3D matricák már „extrákkal” is fel vannak szerelve, vannak olyanok amelyek csillámporral vannak beszórva, vagy egy-egy apró strasszkövet is magukba foglalnak.

Ha aza célod, hogy az akril mintákra tökéletesen hasonlítson körömdíszítésed, akkor válaszd az akril hatású matricákat. Ha inkábba különleges textúra a célod, akkor a 3D matricák a neked valók!Díszítsd te is könnyedén gél lakkos körmeidet köröm matricák segítségével! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}