Az Ingyen szállítás sorsolás végeredménye megszületett

Nemrég ért véget az Ingyen szállítás akciónk, amihez nyereményjáték is kapcsolódott. A sorsolás lezárult, a nyertes megvan! Kattints a nyertes nevének ellenőrzéséhez, mert lehet hogy épp Te vagy az!
Ez a játékunk már lezárult!

Nyertesek:

A Csillámtetoválás mini készlet nyertesei: Nagy Antalné, Turna Éva
A 8000 Ft összértékű gél lakk csomag nyertese: Szántó Adrienn

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, akiket a megrendelésüknél megadott e-mail címen már értesítettünk a nyereményük átvételének részleteivel kapcsolatban. Azok se csüggedjenek, akik ezúttal nem nyertek, hiszen lesz még játék, itt a Moonbasanails.hu webáruházban!
Most akár még nyerhetsz is a kuponoddal!


Szerezd be még most az őszi színeket és kezdj el készülni a Karácsonyra! Az Ingyenes szállítás akcióban résztvevők most akár gazdagabbak lehetnek további értékes nyereményekkel! De lássuk, hogyan lehetsz Te a szerencsés nyertes.

1. Vásárolj legalább 9600Ft összértékben és váltsd be ingyen szállítás kuponod, s jó eséllyel indulhatsz a 2db Csillámtetoválás kislányos mini készletért! Mivel itt most nem egy hanem két szett kerül kisorsolásra, nagyobb eséllyel kerülhet ki a neved az első vagy a második nyertesként!

2. Vásárolj legalább 13500Ft összértékben és egy szerencsés nyertes 8000 Ft értékű gél lakk csomaggal lehet gazdagabb, aminek a tartalmát a nyertes maga választhatja ki raktáron lévő készletünkből.

A játék időtartalma: 2016.10.22. - 2016.10.24. hétfő éjfél.
A sorsolás várható ideje: 2016.10.27. csütörtök délután.

A nyerteseket a megrendelésnél megadott e-mail címükön értesítjük és tájékoztatjuk a részletekről a nyereményük átvételének módjairól, valamint a Moonbasanails.hu webáruház Blog oldalán is közé tesszük majd a sorsolás végeredményét. Fontos, hogy a sorsolás napján mindenképp figyeld az email fiókod, mert lehet Te leszel a szerencsés nyertes, aki a két díj közül az egyiket hazaviheti. A nyertesnek 72 órája lesz, hogy válasz emailben visszajelezzen, igényt tart-e a nyereményére.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}