Be nem teljesült vágyak karácsony előtt és után

Veled is előfordult már, hogy barátnőidnek egy kirakat előtt elsétálva mutogattad, hogy jajj de szeretnél egy ilyet, jelezvény mindjárt karácsony, és ha úgysem volt ötlete, akkor te majd burkoltan adsz neki tippeket…
…vagy a családi ebédek alkalmával már párszor megemlítetted milyen jó lenne, ha neked is lenne egy olyanod, mint xy-nak a munkahelyeden, mert mennyivel könnyebb lenne úgy az élet és mennyit spórolhatnál…

…vagy a monitoron mutogattad kedvesednek, hogy ó milyen jó is lenne, ha lenne, de nincs és oh nem vagyok én olyan önző, hogy ennyit költsek magamra...

….de persze senki nem veszi a lapot és nem kaptad meg a régen áhított körmös szettedet!

Ne menj át Grinch-be, ha nem kaptad meg amire vágytál, hanem vedd kezedbe az irányítást, amiben mi még segítünk is egy akcióval! Mostantól nem kell irigykedve nézned, hogy mások milyen szép, ünnepi hangulathoz illeszkedő körömdíszítéssel árasztják el a facebookot!  Alkoss te is magadnak gyönyörű körmöket, hiszen még nem késő elkészítened egy csodás szilveszteri party körmöt!

Adunk pár inspiráló tippet a közelgő évvégi nagy partyhoz:
  • Az éjféli tüzijáték színpompája visszaköszönhet körmeiden is! Fesd feketére körmeidet majd, húzz egy középpontból vonalakat dekor körömlakkjaink segítségével, így elérheted a színes tüzijáték hatást. Ha igazán kreatív vagy, akkor feketével a körömágyhoz közeli részhez megfestheted a városi épületek sziluettjét és ezek felé már jöhet is a fent említett módszerrel a tűzijáték.
  • Igazán találó párosítás a fekete-ezüst, vagy a fekete-arany: a fekete alapra rajzolj arany vagy ezüst könfettiket és szerpentint
  • Még kreatívabb megoldás, ha ezüst alapra kis fekete pezsgőspoharakat pingálsz! Ez egyszerre elegáns, és laza!
  • Fesd feketére körmeidet, majd a különleges textúra elérésének érdekében szórd tele körmeidet fekete félkör gyöngyökkel!
  • Csillámpor, flitterpor, csillámos lakkok, strasszkövek. Ha nem akarod az időd nagy részét a körömdíszítésed elkészítésére eltölteni, akkor használd bátran ezeket a csillogó-villogó díszítéseket.
Ugyan már nem lesz a fa alatt szetted díszcsomagolásban, és nem örülhetsz meg a hőn áhított ajándéknak, de meglepheted magadat! Ha most megrendeled, akkor még idejében megérkezik ahhoz, hogy te is szilveszteri hangulatba bújtasd körmeidet.

Add le rendelésed minél hamarabb! Hiszen karácsony után december 28-án és 29-én adjuk át a kiválasztott futárszolgálatnak a csomagodat. Ráadásul a csomagolás a beérkezett rendelések sorrendjében történik. Ne gondolkozz túl sokat, hidd el, hogy megérdemled ezt a kis ajándékot, amivel saját magadat leped meg! Mi serényen összepakoljuk a csomagodat, onnantól kezdve már a választott futárszolgálaton múlik minden! Érdeklődj a GLS, TOF és postapont-nál a két ünnep közötti szállításról!

Éld ki kreativitásod, alkoss művészi körmöket minden alkalomra és spórolj a manikűrösön is egyúttal!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}