Demi Lovato szürke árnyalattal hódít

Ezen a héten egy újabb fiatal énekesnő körömdíszítését hozzuk el neked. Most Demi Lovato gél lakkos körömdíszítését vizsgáljuk meg közelebbről. Körmeit nem a finom hölgyek eszközével a strasszkővel ékesíti, hanem sokkal bevállalósabb módon, szegecsekkel dobja fel az általában szürke gél lakkos körmeit.
Demi Lovato

Demi Lovato először a Barney és barátai sorozatban szerepelt. Ekkor még nagyon fiatal volt és nem is igazán ez a produkció volt az, ami elhozta neki a hírnevet. Ezek után a Disney Chanel több produkciójában is szerepelt, ám az igazi áttörést a Rocktábor című film hozta el neki, valamint a Sonny, a sztárjelölt sorozat volt az amiben hosszabb ideig a képernyőn láthattuk. Utóbbi két produkciójának ugyanaz volt a tartalma: egy fiatal lányról szóltak, aki híres énekesnő szeretne lenni.

A filmben és a sorozatban betöltött szerepe valóra vált, híres énekesnő lett, akinek mindenki ismeri a nevét. A színészkedést szép lassan elhagyta és teljesen énekesei karrierjére koncentrált. Zenei pályán való elismertségét az is mutatja, hogy X-faktor mentornak is megválasztották.

 

Tudtad, hogy Demi a gyermekbántalmazás elleni mozgalom szóvivője? Valamint saját alapítványa van, amellyel a mentális problémákkal küzdő gyermekek ellátásának költségeit fedezi.

 

Demi Lovato szürke gél lakkos körmei

Demi egy széles szájjal mosolygó fiatal lányból igazi dívává cseperedett, akinek már nem csak a hangjára de a megjelenésére is érdemes odafigyelni! Mindig stílusos szettekben jelenik meg, amelyre tökéletes körömdíszítésével teszi fel a pontot. A sötét árnyalatokat jobban kedveli, ezért nem meglepő, hogy körmein is a fekete és szürke színeket részesíti előnyben.

A szürke gél lakk neked is jó választás, hiszen a fekete és a fehér harmonikus találkozásaként lehet rá tekinteni, tehát csakúgy, mint ez a két szín, a szürke is tökéletes kiegészítője minden ruhaszettednek. Ráadásul nyáron nem is a jobb választás egy fekete blézer helyett, ami fullasztó melegséggel tölt el. Körmeiden is jó választás a szürke szín. Nem kell attól tartanod, hogy körömdíszítésed túl komor hatást keltene a fekete miatt. Ráadásul, mint tudjuk a szürkének minimum 50 árnyalata van amik közül válogathatsz…

A gél lakkok tartósak, akár három héten át is tökéletesen fennmaradnak körmeiden. Ez jó hír, hiszen nem kell minden nap újra festened körmeidet, ráadásul, ha a szürkéhez hasonló mindenhez passzoló gél lakk színt választasz, akkor biztos lehet abban, hogy mindig tökéletes kiegészítőd lesz a saját körmöd! Ráadásul a szürke jól kombinálható árnyalat. Válassz hozzá egy élénkebb piros, vagy rózsaszín gél lakk színt és máris egyedivé teheted körömdíszítésedet!

 

Ha úgy gondolod a szürke szín önmagában nem fejezi ki a személyiségedet és egyéniségedet, akkor vegyél példát Demiről és dobd fel körömdíszítésedet pár szegeccsel. Itt nem csak a piramis alakú szegecsekről beszélünk, amik igazán extrémek! Hanem a kör és háromszög alakúakról is! Ezek nem csak a hagyományos szegecs színekben, tehát a fémes, arany és ezüst verziókban találhatóak meg a moonbasanails.hu webáruházban, hanem a színesebb, élénkebb variációkban is!  

Felejtsd el a sztereotípiákat a szegecsekről és a szürke gél lakk színről, és készíts belőlük csodás körömdíszítést!

Szürke lakkzseléket keresel? Akkor válaszd a #120 és a #292-es lakkzseléket!
ONE step kínálatunkban a #020, #104 és a #162-est keresd!

Szeretnéd, hogy a Sztárok és körmeik blog a kedvenceidről szóljon? Akkor szavazz itt! 


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}