Édességekből sosem lehet elég! Idén is hódít a puncsos cukormáz!

A trendeket meghatározó színvilágokból nem maradhat ki az egyik legnépszerűbb színvilág, a rózsaszín sem! Ám most az igazán habos-babos változattal lehet majd csak igazán trendi színvilágba öltöztetni a körömdíszítésed. Idén is jöhet a cukorsokk-hatás, jöjjenek hát a puncsos cukormáz körömdíszítések!
Minden nőben ott él belül egy kishercegnő, aki néha-néha megmutatja magát és valljuk be, bár közhelyesen hangzik, de azért néha könnyen tudunk ezzel az énünkkel azonosulni. Ki ne vágyna a hercegnőkhöz méltó bánásmódra a pasiktól, vagy éppen az elegáns ruhákra és ékszerekre, amelyek szépségünk fényét még jobban kiemelik. Ugye, hogy már ne is olyan nehéz belátni, a hercegnői létnek is megvannak a maga előnyei. ;)

A puncsos cukormáz színvilággal ezt a hercegnős bájt és idillt lehet megidézni és az egyik legkényelmesebb köröm viselet. Akár csak egy színben, hagyományos manikűrként viselve, akár strasszkővel még csillogóbbá varázsolva, vagy akár egy rendkívül összetett több színárnyalatot magában foglaló zselés műkörömről is legyen szó, a puncsos cukormáz idén biztos jó választás.

A rózsaszín cukormáz színárnyalat tökéletesen passzol a tavaszi pasztell színek világába, és a legbarátságosabb szín is egyben. Nagyon jól kombinálható és párosítható szinte az összes többi színnel. A kellemes hatás érdekében a fehérrel és szürkével való kombinálás az egyik leginkább bevett gyakorlat, mind a tavaszi-nyári ruhatárban, mind pedig a körömdivatban. Kellemes a szemnek és kellemes annak is aki viseli. :)

Ám ha erőteljesebb hatásra vágysz tavaszi vagy nyári megjelenéseddel, akkor a puncsos cukormáz körömdíszítésed mellé bátran válassz erősebb színeket is. A tavalyi év nagy kedvenc párosa a rózsakvarc és az égkék idén is begyűrűzni látszik a divatba, így tehát a kék és a rózsaszín élénkebb színvilága is könnyedén megállják a helyüket megjelenésedben idén tavasszal és nyáron is. Sőt a hatás még jobban tudod fokozni, ha ügyesen kombinálod a különböző kiegészítőkkel a ruhatárad. Egy kellemes kis karkötő vagy szolíd fülbevaló hatalmasat dobhat az összhangon.

Idén a pasztell színek lágysága megkívánja a körömforma lágyságát is. Így a szögletes formák, mint a szalonkocka vagy a nagyon hegyes stiletto formák idén tavasszal kerülendők. Helyettük bátran válassz inkább kerekebb formákat, mint a klasszikus mandula. Ellenben a nyáron… idén nyáron bátran lépd át a határokat és merj merész megvalósításokba fogni, hiszen a nyár a féktelen szórakozás és a kikapcsolódásról szól. Sőt, akár egy új szerelmet is hozhat, ha ügyesen nyitva tartod a szemed.

Nem kell a tengerparton aszalódnod, hogy a kellő bőrszínt megszerezhesd, hiszen a puncsos cukormáz színárnyalat választásával egy halványabb árnyalattal is kiváló megjelenést biztosíthatsz magadnak és körömdíszítésednek egyaránt.

Egy dolgot viszont jó szem előtt tartani a puncsos cukormáz színárnyalat a heves vérmérsékletű, bevállalós és igazi vadócok számára nem jó választás. Ez a színárnyalat ugyanis a szendeséget, az ártatlanságot és a nőiességet jelképezi elsősorban.

Nincs is már más hátra, mint hogy összeállítsd az idei ruhaszettjeid és megtervezd hozzájuk körömdíszítéseid megjelenését puncsos cukormáz színekkel!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}