Élénk zöld lendület

Márciusban még alig kezdődött el a tavasz, de áprilisban már a mi is energikusabbak vagyunk és úgy érezzük soha nem fog elfogyni lendületünk.
A tavasz a megújulás időszaka, és ennek szimbolikus színe a zöld. Mi más passzolhatna jobban hozzá? Elég csak szétnéznünk és mindenhol láthatjuk, hogy smaragdzöld fű ragyog. Ehhez a látványhoz nem kell feltétlenül elhagyott, erdős részekre utaznunk, hiszen a városi környezetbe is látványosan betör a természet és ott hagyja zöld nyomát a fákon és a parkokban.

A zöld szín átmenetet képez a kék és a sárga között, így, ha változás áll be életedben, például életmódváltás élőtt állsz, akkor vedd körül magadat zöld színnel, hogy  friss lendülettel vedd az átmenetiség akadályát. Ha változtatni akarsz külsődön, ahhoz is tökéletes a tavasz időszaka. Megújul a természet, megújulsz te is!

A fejlődés színe is a zöld, tehát ha haladó gondolataidnak testet akarsz adni, akkor viselj magadon zöld kiegészítőket. Ha új ötlettel akarsz előrukkolni főnöködnél, akkor se feledkezz meg a zöld ruhadarabokról.

Körömdíszítési tipp:Te is ritkán látsz zöld manikűrt igaz? A zöld körömdíszítés egyedi, és feltűnő. Légy bátor és te is próbáld ki körmeiden! Ha túl soknak tartod csak ezt a színt és inkább más színű lakkzselé mellett döntesz, akkor dobd fel manikűröd zöld kristály strasszkövekkel!

Vásárlási segédlet: Természetesen ezt a trend színt is kedvezményesen vásárolhatod meg a hónapban! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}