Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 4. rész

Színes arakörmök. Meglepően hangzik? Pedig ugyanúgy egyre nagyobb divattá válik, mint a színes menyasszonyi ruha, illetve az a furmányos trend, hogy egy valami színes legyen az aratoaletten

Ez lehet a fehér vagy krémszínű ruhához egy kék cipő, vagy egy piros öv, esetleg egy több színben pompázó kalap vagy más fejdísz.

Visszatérve a körmökre, a menyasszonyi manikűr is eltűr némi színt, még akkor is, ha nem tartjuk magunkat túlzottan extrém menyasszonynak. (Természetesen ha a ruha elve színes, mert utánozunk egy kort vagy beöltöztünk valaminek, ahhoz a színben harmonizáló körmöket ajánljuk.)

Halvány színű ruhához (de tulajdonképpen hófehérhez is) nagyon friss tavaszias, vagy épen buja nyárias tud lenni a visszafogottan színes köröm. Az apró és légies cseresznyevirágok, halvány rózsaszín szirmaikkal a női ártatlanságot, törékenységet képviselik, amely szimbólum kiváló része egy esküvői szettnek.

A virágról eldönthetjük, hogy minden körömre ugyanazt a perspektívát szeretnénk ugyanannyi levéllel, vagy egy köröm legyen burjánzó, a többi visszafogottabb, esetleg szimpla francia festés mellett csak egyetlen körmön legyen virág.

Másik nagyon izgalmas, kifejezetten innovatív és merész festés a színes francia.

Rózsaszín lakkzselé
A kép csak illusztráció!

Ennek is számos változata van, és természetesen az inverzek is játszanak, mint pl. a rózsaszín-fehér színkombinációnál a fehér alaphoz rózsaszín körömvég ugyanolyan izgalmas, mint a rózsaszín körömlemez fehér (vagy halványabb rózsaszín) véggel. Ugyanolyan szép lehet ez a kék, zöld, sárga stb. halvány színeivel.

A színes franciát esküvőre úgy is elkészíthetjük, hogy a színes körömlemezre színes csillámból,vagy glitterből csinálunk véget. Pl. rózsaszín körömhöz kiválóan illik a mélybordó-ezüst csillám, vagy éjkékhez az arany-ezüst por és glitter. A franciát ebben az esetben is megfordíthatjuk: a csillám szépségesen mutat a körömtőnél is, mondjuk halványkék, halványzöld vagy éppen porcelánrózsaszín alapszínnel is.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}