Esküvői körömfestés körömnyomdával

Közeleg a strandolások és nyaralások időszaka, a tikkasztó hőség hónapjai, amikor mindenki a tengerpartra vágyik, vagy legalábbis egy wellness szállodába. De a nyár nem csak erről szól, hanem az esküvőkről és lakodalmakról is! Nagyon sok hölgynek az életében az idei nyár lesz a kislány koruk óta vágyott pillanat elérkezése. Ez a blogbejegyzés ezekhez a boldog menyasszonyokhoz fog szólni, hogy milyen esküvői körömfestéssel várják a nagy napot.A sok-sok készülődés közepette, a teremfoglalás és menürendelésen túl a menyasszonynak saját magára is gondolnia kell. Frizura, smink és természetesen a körmök. Mindenre gondolni kell, hogy az a nagy nap igazán tökéletes legyen.

A klasszikus esküvői körömdíszítési trend a francia manikűr. Ám ezt is könnyedén fel lehet dobni pár díszítéssel, hogy igazán különleges legyen manikűrünk. A legegyszerűbb és legmutatósabb díszítési mód, amivel igazán elegáns lehet a körömdíszítésed. Lássuk hogy lehet gyönyrű esküvői körömfestésed körömnyomdával!Az első körömnyomda lemez, amit ajánlunk, az magáért beszél: White Wedding. Ezen a nyomdalemezen ornamentikus, rózsás és csipkés mintákat találsz, amely tökéletesen passzolhat esküvőd hangulatához. Ha szereted a játékosabb mintákat, vagy a lánybúcsúdra is szeretnél valami vicces körömdíszítést, akkor a lemezről válogass a menyasszonyiruhás, szerelmespáros és szívecske minták közül.

A másik nyomdalemez ami biztosan elnyeri tetszésedet a Vintage. A vintage a régi, 1920-as évek stílusát keveri a modernnel. Jellemzőekrá a púder, cukorka és nude színek. Szívesen játszik a csipke, a selyem, a bársony, a tüll és a szatén anyagokkal. Szívesen kombinál különféle virágmintákat antik hatást keltő más mintázatokkal. Ezen a nyomdalemezen teáscsészék, órák és madárkák várnak rád, kulcsokkal, tollal pillangóval és csipkét idéző mintákkal vegyítve. Ha egész esküvődet ebben a stílusban álmodtad meg, akkor ne habozz, szerezd be ezt a nyomdalemezt, hogy körmeid is tökéletesen passzoljanak az esküvődhöz!Egy esküvőn örök klasszikus a virágminta. Visszaköszön a díszítésben, a menyasszony kezében lévő csokorban, és természetesen a menyasszony körmein is! Ebből a típusból rögtön két fajtát is tudunk a figyelmedbe ajánlani, a Florality 1 és Florality 2 körömnyomda lemezeket. Több kisebb vagy nagyobb mintára vágysz? Ezeken mindkettőt megtalálhatod. Apró levélkék sora, vagy egy nagy virág is felkerülhet körmeidre.

Szerezd be most egy Moyra körömnyomda szettet és egészítsd ki egy általad választott nyomdalemezzel, hogy tökéletes körömdíszítéssel várhasd a nagy napot! >>  

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}