Évvégi hajrá és csomagfeladás 2019 végén

Már csak pár hét maradt ebből az évből és hamarosan mindenki a jólmegérdemelt évvégi pihenőre készül. Ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veled, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseid elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.
December hónap több szempontból is picit változtat a megszokott 5 napos munkabeosztásokon, ami a csomagok kiszállításában is okozhat némi változást. Olvasd át alaposan az alábbi néhány sort, hogy tisztában lehess minden változással és időponttal, hogy a karácsonyfa alá még időben megérkezhessen minden, amit szeretnél.

December 2-6.: minden a megszokott módon zajlik. A megrendeléseket folyamatosan, érkezési sorrendben dolgozzuk fel és adjuk át a futárszolgálatoknak.

December 7.: szombati munkanap. Ezen a napon is adunk fel csomagot és a futárok is kézbesítenek. Ezen a napon feladott csomagok várhatóan akár már hétfőn (december 9-én) megérkezhetnek a megadott címre.

December 9-13.: minden a megszokott módon zajlik. A megrendeléseket folyamatosan, érkezési sorrendben dolgozzuk fel és adjuk át a futárszolgálatoknak.

December 14.: szombati munkanap. Ezen a napon is adunk fel csomagot és a futárok is kézbesítenek. Ezen a napon feladott csomagok várhatóan akár már hétfőn (december 16-án) megérkezhetnek a megadott címre.

December 16-19.: minden a megszokott módon zajlik. A megrendeléseket folyamatosan, érkezési sorrendben dolgozzuk fel és adjuk át a futárszolgálatoknak.

December 20.: ezen a napon már csak a 10 óráig beérkezett és raktáron lévő termékeknél tudjuk garantálni, hogy fel tudjuk azokat adni. Ezeket a csomagokat a futárszolgálatok várhatóan december 23-án, hétfőn kézbesítik.

2019. december 21. – 2020. január 1.: ezen időszakban nem adunk fel csomagokat. A futárszolgálatok elhúzódó kiszállítási ideje miatt, illetve az esetleges zord és nagyon hideg időjárás miatt (fagyásveszély!) döntöttünk inkább úgy, hogy ezen rövid időszakban nem lesz kiszállítás. Azonban ezen időszakban elérhetsz bennünket e-mail-ben, amire igyekszünk válaszolni. A karácsonyt leszámítva 48 órán belül tudunk válaszolni csomagoddal vagy a megrendeléseddel kapcsolatos kérdéseidre. Rendelést ezen időszakban is ugyanúgy tudsz majd leadni webáruházunkban, csak arra kell számolnod, hogy a kézbesítés tovább tarthat, mint azt már megszokhattad tőlünk.

2020. január 2-től: minden a megszokott módon zajlik. A megrendeléseket folyamatosan, érkezési sorrendben dolgozzuk fel és adjuk át a futárszolgálatoknak.

Íme egy kis táblázat arról, amiről a fentiekben írtunk.A kis csomagok a szállítás és a csomagfeladás napját jelölik. A piros borítékok pedig az ügyfélszolgálatunk elérhetőségét, amikor csak e-mail-ben tudunk fogadni megkeresést.
A telefonos ügyfélszolgálat ezeken a napokon nem lesz elérhető!


Igyekszünk mindig a lehető legteljesebb és legpontosabb tájékoztatást nyújtani valamennyi megrendelőnk számára éppen ezért a megrendelésed postázásakor kapsz rendszerünktől egy a megrendelésedben megadott e-mail címre egy levelet, amiben megtalálod a nyomkövető oldalad linkjét, ahol részletes tájékoztatást kapsz csomagod állapotáról és tartózkodásáról.
 
Amennyiben futárszolgálatot választottál csomagod kézbesítőjének, úgy SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről. Sőt, a GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobilszáma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges és tudsz vele is egyeztetni a csomag átvételéről.

Karácsony közeledtével számolnod kell azzal is, hogy a futárszolgálatok nagy terhelést kapnak és a megnövekedett csomagszám miatt a korábbi 1 munkanapos kézbesítés helyett esetenként előfordulhat, hogy 1-2 munkanapon belül tudják a kézbesítést teljesíteni.

Reméljük, sikerült minden felmerülő kérdésre választ adnunk az évvégi rendelések feladásával kapcsolatban és sikerült segítenünk Neked is abban, hogy pontosan és időben megtervezhesd az évvégi beszerzéseid.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}