Extrém körmök Beyoncé módra

Június utolsó hetében egy igazi díva vár rátok! Bronzbarna bőr, sűrű, hosszú haj, telt idomok, makulátlan megjelenés. De ami még ennél is fontosabb, hogy mindehhez egy igazán izgalmas és jól képzett hang társul. Naná, hogy mindez azt jelenti, hogy Beyoncé körmeiről lesz szó most! Méghozzá nem is akármilyen műkörmös körömdíszítésekről fog most szó esni!

Beyonce vouge címlapBeyoncé is azon énekesnők körébe tartozik, aki nem az éneklés művészeti területéről indult. Eleinte a balett és dzsesszbalett érdekelte, rendszeresen járt táncórákra is. Az egyik ilyen táncóra alkalmával kezdte el énekelni az egyik dalt amire táncoltak, akkor derült ki, hogy az énekléshez is van tehetsége. Innentől kezdve énekelt az iskola kórusában is.

A köztudatba 1990-ben robant be a Destiny’s Child nevű lánybandával. Majd a csapat feloszlása után kiadta szólólemezét ami öt Grammy-díjat hozott az énekesnőnek. Innentől ívelt egyre feljebb és feljebb karrierje, amit az is mutat, hogy azóta összes 16 Grammy-díj büszke tulajdonosa.

Ráadásul a magánéletére sem panaszkodhat, 2003 óta tart kapcsolata Jay-Z amerikai rapperrel, akivel 2008 óta házasok és már azóta megszületett első közös gyermekük is. Hiába tartják számon az egyik legnagyobb dívaként, mégsem lengik körül botrányok és igyekszik is magánéletét titokban tartani.

Beyoncé transzferfólia műkörmökNem lehetett soha azt állítani az énekesnőről, hogy visszafogott lenne, nem csak öltözködés és smink területén szereti a feltűnő viseleteket. Szereti azokat a ruhadarabokat amelyek minél többet megmutatnak lábaiból, és make up-ja sem egy pár perces reggelről összedobott smink általában!

Ha egy kicsit jobban a körmére nézünk, rájöhetünk, hogy hasonló tendencia mutatkozik a körömdíszítései terén is. Minél feltűnőbb, minél hosszabb, minél hegyesebb, annál jobb, úgy van vele az énekesnő. Kiválasztottuk az egyik legextrémebb körömdíszítését, amin garantáltan neked is meg fog akadni a szemed!

Ahhoz, hogy neked is ilyen körmeid lehessen szükséged lesz zselés műkörmökre, amelyeknek körömdíszítő sablonok segítségével hegyes formát adj. Valamint transzferfóliára és fólia ragasztóra is szükséged lesz. Ha elkészült építő zselével a kívánt hosszúságú és formájú köröm vidd fel ecset segítségével a fóliaragasztót, majd tedd UV lámpa fénye alá. Most jön a transzferfólia, ami a szivárvány minden színében játszik. Vágj le egy darabot belőle, tapaszd bele a ragasztóba majd egy határozott mozdulattal távolítsd el. Már el is készített magadnak Beyoncé körmeit, amiket olyan büszkén mutogat a színésznő.

Extrém körmök az igazán feltűnő egyéniségeknek, próbáld ki most te is! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}