Fagyi színek: a nyár meghatározó színvilága

Idén nyáron sem maradsz körömdíszítési tippek nélkül, hiszen folyamatosan készülünk és figyelemmel követjük a nagyvilág divathullámait mi is. 2015 nyarának egyik nagy népszerűségre szert tehető színvilága a fagyi színek lesznek. Ezen apropóból májusban előrukkoltunk mi is eperfagyi színárnyalatainkkal, amelyek a körömdíszítésed abszolút biztos sikerei lehetnek.

Képzeld el, hogy a 35 fok melegben a tengerparton sétálgatsz és épp legelteted a szemed a vízből ki-be szaladgáló pasikon és már nincs is más vágyad csak némi enyhülésre vágysz, amit talán egy kellemes és ízletes nyári nyalánkság, az eperfagyi tudna csak kiegészíteni. De mi lenne, ha a kedvenc színed, a rózsaszín nem csak az édességekben vagy ruháidon, hanem utóbbihoz igazodva akár körömdíszítéseden is megjelenne?

A kellemes pasztell árnyalatú eperfagyi szín stabilan az első helyre fogja helyezni magát a 2015-ös trendszínek versenyében, hiszen a rózsaszín számos árnyalata mindig is nagy népszerűségnek örvend.

Állítsd már most össze késő tavaszi – kora nyári szettjeid és válassz hozzájuk trendi eperfagyi színeket a moonbasanails.hu jóvoltából akár akciósan is!

Körömdíszítési tipp: Az eperfagyi színárnyalat remekül passzol a pörkölt mandula és a mandarin színárnyalatokkal is, így csupán már csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy mennyire vagy bevállalós és mennyire szeretsz a figyelem középpontjában lenni.

Vásárlási segéd: Szerezd be mielőbb az eperfagyi színárnyalatokat és légy trendi legújabb körömdíszítéseddel! >>

Eperfagyi gél lakk színek

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}