Gél lakk hatású körömlakk

Ha még nem vagy kész a nagy váltásra, ha még nem szerezted be a gél lakkos induló szetted, ha még ragaszkodsz a körömlakkokhoz, akkor neked való a gél lakk hatású körömlakk! Szerezd be a legszebb színeket, hogy körömdíszítésed úgy ragyogjon, mintha csak gél lakk lenne körmeiden!A Moyra gél lakk hatású körömlakkjai, azaz gel look termékei  fényes, csillogó hatást keltenek körmeiden. Miután megszáradtak, pontosan olyan hatást keltenek, mintha gél lakkot használtál volna, pedig nem kell hozzá UV fény, hogy megkössön! Sokkal gyorsabban szárad meg,mint a hagyományos körömlakk, ezért nem kell tartanod az esetleges hajszálmintáktól és párnahuzat lenyomatoktól!

Ráadásul hagyományos körömlakk társaival ellentétben már egy rétegben is tökéletes fedés biztosít, és igazán meglepő, erős színeket tartogat a számodra.  Ez sűrű pigmentáltságának köszönhető, ezért biztosít extrán jó fedést.Sőt, tartósabb is, mint a nem gél lakk hatású körömlakkok. Ezeknek a körömlakkoknak az élettartama pár nappal hosszabb, ezért nem kell azon aggódnod, hogy felkenés után kétnappal már lepattogzó körmöket fogsz látni!
Több gyönyörű árnyalat is vár rád, a legnépszerűbb színeket pedig összerendeztük neked egy szettbe!Ezek a színek minden alkalommal tökéletes kiegészítőid lehetnek. A tengerkék árnyalat a forró strandolással töltött napok emlékét idézhetik körmeidre egy borongós napon, de a tengerparton is jól mutat! A vibráló élénk piros, melynek használatával te is szenvedélyességet sugározhatsz magadból. A szettben megtalálható két bordó árnyalat, amelyek egy csajos csevej alkalmával tökéletesen fog passzolni az elfogyasztott vörösborod színéhez. Valamint egy lila szín is vár rád. A lila a harmónia, aminek köszönhetően te is kiegyensúlyozott hatást kelthetsz.

Használj te is gél lakk hatású körömlakkokat a hosszantartó körmökért és tökéletes megjelenésért! >> 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}