Gél lakk szett otthonra

Szereted a gél lakkos manikűröket, de már unod, hogy mindig időpontot kell foglalnod körmösödhöz, ráadásul így is előfordul, hogy várnod kell, mire sorra kerülsz? Van egy egyszerű megoldás rá! Készítsd el saját magadnak és spórolj! Gél lakkszett otthonra, hogy a csodás köröm bármikor elkészíthető legyen!Egy gél lakk szett otthonra, mely tartalmaz minden szükséges alapanyagot és kelléket. Ezzel megkönnyítjük dolgodat, hiszen nem egyessével kell összeszedegetned ezeket a webshopból, így időt spórolunk neked! Sőt, nem csak időddel a pénzeddel is takarékoskodunk, mert a szettre így több, mint 20% kedvezmény jár! 

Lássuk mit tartalmaz induló otthoni gél lakk szetted. Először is a szetteket beszerezheted UV lámpával, vagy a nélkül, attól függően, hogy van-e már birtokodban egy. 9, 18 és 36 wattos UV lámpák közül válogathatsz. A legkisebb kis helyen is elfér, viszont lassab alatta a kötési idő, a 36 wattos esetében pedig villámgyorsan elkészülnek a körömdíszítések. Ha LED lámpád van, akkor se csüggedj, a gél lakk a LED lámpa fénye alatt is megköt, ráadásul még környezettudatos is vagy!Két gél lakk szín vár rád a készletben, egy piros és egy fehér. Valamint leoldható fényzselét és bondert és gél fixálót is találsz benne. Valamint a szükséges eszközök is benne vannak: buffer, reszelő, polírozó, portalanító kefe, narancsfa pálca, szálmentes papírtörlő.Természetesen az eltávolításról is gondoskodunk! Ezekhez az eszközökhöz ritkán kell majd nyúlnod, hiszen a gél lakkos körömdíszítés akár három héten át is tartósan fennmarad körmeiden. Öt darab áztató gyűszű és a leoldófolyadék segítségével könnyedén eltávolíthatod megunt gél lakkos körömdíszítésed.
Persze a kezdetekre is gondoltunk. Képes használati utasítás is vár rád a csomagban, hogy könnyedén el tudd sajátítani a gél lakkok használatát.

Vágj bele velünk a gél lakkos körömdíszítésbe! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}