Hogyan számolj az évvégi rendeléseid kézbesítésével?

Hamarosan itt van a 2016-os év vége és most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veletek, hogy a karácsonyi és a szilveszteri körömdíszítésetek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat és kellékeket, hogy időzítsétek, ha szeretnétek mindenképp időben kézhez kapni azokat.
Karácsonyra, a fa alá még odateheted…

…a karácsonyi meglepetésedet rendeld meg legkésőbb december 20. éjfélig! Az eddig beérkezett megrendeléseket a választott futárszolgálat ki fogják tudni szállítani Neked a megadott címre. Így még biztosan odaérkeznek a meglepetések karácsonyra, a fa alá!

Minden olyan megrendelés, amely 2016. december 20. éjfél után érkezik, azt a két ünnep között, de legkésőbb az új év első hetében fogunk tudni kézbesíteni.

Szeretnéd tudni, hogy a megrendelésed hol tart és mikor érkezik?

Nem kell aggódnod, hiszen minden megrendelés postázásakor küldünk Neked a megrendelésnél megadott e-mail címre egy értesítő levelet, amiben egy nyomkövető oldal linket is mellékelünk, ahol láthatod csomagod éppen hol jár és várhatóan mikor érkezik meg hozzád.

A kézbesítés napja előtt a futárszolgálatok SMS-ben is értesítenek (amennyiben megadtad a megrendelésnél mobilszámod) a csomagod várható érkezéséről, sőt GLS futárszolgálat esetében a szállító futár mobil száma is elküldésre kerül, akivel így fel tudod venni a kapcsolatot, ha szükséges.

Ügyfélszolgálatunk 2016. december 21-27. és 2016. december 29. - 2017. január 2. hétfő között csak e-mail-ben lesz elérhető!

Tervezd meg karácsonyi meglepetésed még időben, hogy biztosan odaérjenek hozzád a kellő időre!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}