Hogyan szedjem le?

Ha már eltelt a 3 hét, vagy csak szimplán meguntad előző körömdíszítésed, nem kell feltétlenül a körmöshöz rohannod, hogy eltávolíttasd gél lakkodat.

A megfelelő eszközökkel otthonodban is el tudod végezni ezt a műveletet.

Lakkzselé leoldása

Áztatógyűszű. Az áztatógyűszűs módszerhez szükséged lesz-mily meglepő- áztatógyűszűre, valamint tipoldó folyadékra. Töltsd fel a gyűszűket a tipoldóval addig, hogy teljesen ellepje körmeidet. Várj 10-15 percet és narancsfa pálca segítségével távolítsad el a fellazult lakkzselét.

Fólia. A leoldó fólián található egy kis vattás rész. Erre kell rátenned a tipoldót, majd becsomagolni körmeidet a fóliába. Ezzel a módszerrel si ki kell várni a kb 15 perces leoldási időt. Majd a narancsfa pálcával el kell távolítani a fellazult lakkzselét.

Reszelés. A gél lakkot reszeléssel is el lehet távolítani. De ezt a módszert csak akkor ajánljuk neked, ha már profi vagy benne! Hiszen könnyen előfordulhat, hogy túlreszeled, amivel megsértheted a körömlemezedet, így elvékonyodhat az. Az előző kettó módszer sokkal biztonságosabb!

De legyen szó akármelyik módszerről, ne felejtkezz el utána a körmök hidratálásáról! Használj körömolajat, és ápold kezeidet kézkrémmel!


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}