Hogyan válassz lakkzselét?

Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Milyen szín lenne jó neked, vagy egyáltalán tetszik-e ez a körömdíszítési mód? Most átsegítünk ezen a problémán és hasznos tippekkel, tanácsokkal látunk el a hozzád leginkább passzoló lakkzselé kiválasztásában.
Először érdemes elmenni egy manikűröshöz, és megcsináltatni vele a gél lakkozásod, hogy kiderüljön, tetszik-e egyáltalán, szeretnél-e többször is lakkzselés körmöket magadnak.  Ez viszont hosszútávon nem kifizetődő, mert egy szalonban akár 2000 Ft-nál többet is elkérhetnek egy gél lakkos manikűr elkészítéséért. Ezért érdemesebb saját otthonodban gyönyörű körmöket varázsolnod magadnak, ez sokkal gazdaságosabb megoldás.

Ehhez a legjobb módszer, ha egy Induló készletet választasz, hiszen ebben benne van minden szükséges alapkellék, és nem kell egyesével kiböngészned a webshopból az alapanyagokat. Később bővítheted a színpalettádat azokkal a színekkel, amelyek a legjobban tetszenek neked.

Színek közül elsősorban válassz olyat, ami világosabb árnyalatú a bőrszínednél. Ezt legfőképpen a fehér bőrűeknek érdemes betartani, mert ha Hófehérke effektus figyelhető meg nálad is, akkor egy sötét körömlakktól még sápadtabban fogsz festeni!

A hagyományos lakkzseléken kívül választhatsz ONE step termékek közül is. Hogy mi a különbség? Pár lépéssel rövidebbé teheted vele a lakkzselézés folyamatát. Ez tökéletes számodra akkor, ha nem a türelem az erényed, vagy ha gyorsan kell szép körmöket varázsolnod magadnak pár órával egy buli előtt.

Nagyobb feltűnésre vágysz? Mit szólsz egy olyan lakkzseléhez, amely a hőmérséklet változásával együtt változtatja a színét? Igen, ez lehetséges a Thermo lakkok segítségével. Játékosságot visz mindennapjaidba, ahogy hideg víz vagy levegő hatására besötétedik, meleg hatására pedig visszanyeri eredeti színét.

Az otthonodban is elkészíthető lakkzselékkel saját magadnak és barátnőidnek is spórolhatsz. Nem csak pénzt, de időt is, hiszen nem vagy időponthoz kötve, akkor készülhet el legújabb lakkzselés körömdíszítésed, amikor csak időd van rá. Ráadásul mindezt kényelmesen, kapkodás nélkül teheted meg.

Kell ennél több érv? Irány a webshop és szerezd be első lakkzseléid! >>


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}