Kate Hudson chevron körmei

Szőke, vékony és folyamatosan mosolyog, csakúgy, mint édesanyja, Goldie Hawn. Leginkább vígjátékokban nyújtott alakításairól híres, de thrillerekben és drámákban is feltűnt. Most pedig azt is megmutatjuk melyik gél lakkos körömdíszítése a legismertebb!

Kiskorában és fiatal korában nem érdekelte a színésznői pálya. Színésznő társaival ellentétben nem énekelt kórusban és nem járt táncórákra, amellyel megalapozta  volna a színészi karrierjét. Ám 17 éves korában még is csak vállalt epizódszerepet egy sorozatban

Gimnázium után a New York University-re jelentkezett, ahova fel is vették, de inkább mégiscsak a színészi pályát választja. 1999-ben feltűnt a 200 szál cigi amerikai drámában Ben Affleck társaságában. 2000-ben a Majdnem híres című filmért Oscar-díjra jelölték.

De a film, aminek köszönhetően igazán közismert lett, az egy vígjáték, egy olyan romantikus vígjáték, amely nem csak a nőket nevetteti meg, de a férfiakat is, ez pedig nem más, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt. Feltűnt A titkok kulcsában, a Bolondok aranyában és A csajok háborújában.

Mindig ő játssza az elegáns, jó humorú és szép nőt. Nem véletlenül áll neki olyan jól ez a karakter, hiszen a valóságban is elmondható róla ez. Vékony alakján bármilyen ruha tökéletesen mutat és mindig kifogástalan a megjelenése. Sőt, smink nélküli képek is jelentek meg róla, amelyen természetes szépségével dicsekszik a színésznő.

A körmei is figyelmet érdemelnek. Egy gyönyörű türkiz estélyi ruhához festette körmeit feketére és rózsaszínre! Elsőre merész választásnak tűnik ez a kombináció, de mindenkit meglepett, hogy mennyire harmonikus ez a körömdíszítés a gyönyörű türkiz ruhával.

Ugyanezekkel a körmökkel jelent meg egy mellrák elleni küzdelem jótékonysági estjén is. A chevron stílusú cikk-cakkokat idéző gél lakkos körmök a következő képen készülnek el.

Válassz ki egy fekete gél lakkot, ez lesz a körömdíszítésed alap színe. Szükséged lesz egy hegyes végű francia manikűr sablonra, vagy ha szabad kézzel akarod megrajzolni a végeket, akkor egy díszítő ecsetre.
Miután megköttetted a gél lakkos körömdíszítésed, helyezd fe la sablont és fesd a végeket élénk rózsaszínre. Köttesd meg. Ha nagyon át üt a fekete a rózsaszín alatt a fekete érdemes még egy rétegben átfesteni a rózsaszínt. Utolsó lépésként jöhet a fényzselé a szikrázó végeredményért.

Egyszerű körömdíszítés a nagyszerű végeredményért, szerezd be te is a kellékeket a Kate Hudson körmökhöz! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}